PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 7610


7610

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 7610
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-06-06, 13:16   7610

Siemka. Mam nokie 7610. Uwalona niby byla przez jakiegos amatora ktory wgrywal polaka. Mam prodigy i mi nie widzi jej. co mam zrobic?? a moze prodigy nie obsluguje jej??
^
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-06-06, 13:22   

kowalkarol1, jezeli jest uwaolna to prodigy jej nie zobaczy!
musisz poprsotu recznie jej wgrywac
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-06-06, 14:03   

to wiem ze nie wykryje. Wybieram sam soft i jest tak:
MCU flashing - RH51_52_67_68PE605220.C1
Init flashing...
Unable to init flashing mode!
moze zly soft?? zaraz sciagne cos innego!!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: