PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 7650- wiesza sie, nic nie widac


7650- wiesza sie, nic nie widac

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 7650- wiesza sie, nic nie widac
Przesunięty przez: wntl
2006-05-07, 16:30
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Adrian19R20 
Nowicjusz


Telefon: nokia 7650
Operator: Orange
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 5
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-05-07, 15:39   7650- wiesza sie, nic nie widac

WItam>Mam problem z 7650. Wgrywalem do niej aplikacje symbian i pare dni po wykonaniu tej czynnosci zaczela mi sie wieszac i to strasznie niedalo sie nic zrobic a teraz jest jeszcze gorzej wyswietlacz czasami jest w kolorowe kropki i czasami kawalek menu widac a czasami biale tlo wczesniej sie pokazywal napis nokia a teraz nie.Moge normalnie sie zalogowac w telefonie tylko nie widac menu i sie wiesza!!!!!!!!!W komisie powiedzial ze mozliwe ze to soft ale nie jest pewien wiem sie chcialem jeszcze upewnic co z nim jest i zapytalem tutaj!Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez wntl 2006-05-07, 16:30, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


superbeny666 
Wie co mówi
MZ 150 rulezz:)


Telefon: 6310i
Operator: Plus
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 260
Wysłany: 2006-05-07, 17:32   

Adrian19R20, jak nie masz sprzetu to raczej nic nie zdzialasz, nie wiem czy na 7650 tez jest funkcja formatu telefonu, jak jest to zrob a jak dalej bedzie to samo to pozostaje Ci tylko oddanie do serwisu, dasz zarobic komus przynajmniej :D
Pozdrawiam
_________________
Siema Gość :)
^
 
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2006-05-07, 17:51   

*#7370#
^
 
 
     
Adrian19R20 
Nowicjusz


Telefon: nokia 7650
Operator: Orange
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 5
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-05-07, 18:06   

mrELO napisał/a:
*#7370#
ja nie moge tego wpisac bo sie wiesza!!!A nie wiesz co moze byc z moim telefonem????????????
^
 
 
     
superbeny666 
Wie co mówi
MZ 150 rulezz:)


Telefon: 6310i
Operator: Plus
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 260
Wysłany: 2006-05-07, 18:19   

Adrian19R20, to chyba serwis zostaje,
_________________
Siema Gość :)
^
 
 
     
Adrian19R20 
Nowicjusz


Telefon: nokia 7650
Operator: Orange
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 5
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-05-07, 19:07   

a naprawa ile mnie mniej wiecej wyniesie?????
^
 
 
     
przemeksik 
Użytkownik



Telefon: Nokia 6630
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 124
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2006-05-07, 20:45   

jest pewna komenda, musisz poszukac zamiast tej *#7370* wciskalo sie sluchawke krzyzyk i olowek jakos tak
^
 
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2006-05-07, 21:34   

przemeksik napisał/a:
wciskalo sie sluchawke krzyzyk i olowek jakos tak


To bodajrze przy 6600 bylo
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-05-07, 21:38   

Cytat:
A nie wiesz co moze byc z moim telefonem????????????

raczej padł soft i przez to sie wiesza
Cytat:
a naprawa ile mnie mniej wiecej wyniesie?????

około 30zł cie powinni skasować
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
superbeny666 
Wie co mówi
MZ 150 rulezz:)


Telefon: 6310i
Operator: Plus
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 260
Wysłany: 2006-05-07, 21:42   

przemeksik, to bylo cos takiego

1. Naładuj całkowicie baterię i przy wyłączonym telefonie przytrzymaj przyciski:

zielona słuchawka + gwiazdka(*) + klawisz nr 3 + przycisk włącz/wyłącz

Wszystkie trzymasz równocześnie!!
To jest tzw. twardy format ;) (pozyczone z innego tematu o 6600 moze akurat zadziala:)
_________________
Siema Gość :)
Ostatnio zmieniony przez superbeny666 2006-05-07, 21:46, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
JotWu 
Nowicjusz



Telefon: 6600
Operator: Orange
Dołączył: 06 Maj 2006
Posty: 23
Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2006-05-08, 14:24   

Cytat:
1. Naładuj całkowicie baterię i przy wyłączonym telefonie przytrzymaj przyciski:

zielona słuchawka + gwiazdka(*) + klawisz nr 3 + przycisk włącz/wyłącz

Wszystkie trzymasz równocześnie!!
To jest tzw. twardy format ;)

Cytat:
pozyczone z innego tematu o 6600 moze akurat zadziala:)

hehe tak czułem ze skads znam ten tekst. moze prawa autorskie zastrzege hehe ;)
^
 
 
 
     
Adrian19R20 
Nowicjusz


Telefon: nokia 7650
Operator: Orange
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 5
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-05-08, 17:32   

juz to wciskalem i nic!!! A to ze czasami nie widac monu to czego jest przyczyna???Mozliwe ze softa???
^
 
 
     
JotWu 
Nowicjusz



Telefon: 6600
Operator: Orange
Dołączył: 06 Maj 2006
Posty: 23
Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2006-05-08, 18:47   

mozliwe ze softa a mozliwe ze sprzetu... raczej od servisu Cie nic nie uchroni ;)
^
 
 
 
     
Adrian19R20 
Nowicjusz


Telefon: nokia 7650
Operator: Orange
Dołączył: 07 Maj 2006
Posty: 5
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-05-08, 19:22   

dobra dzieki!
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: