PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 8310 jak wgrać soft?


8310 jak wgrać soft?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 8310 jak wgrać soft?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kazzam 
Nowicjusz



Telefon: 508684090
Wiek: 29
Dołączył: 01 Cze 2006
Posty: 13
Skąd: Łódź
  Wysłany: 2006-06-01, 14:26   8310 jak wgrać soft?

Siema jestem nowy i mam pytanie jest jakas możliwość w grania softa do nikii 8310 tak jak w DCT3
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2006-06-01, 14:30, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2006-06-01, 14:31   

Możliwość jest tylko 8310 to DCT-4 i boxem wgrywa się.
^
 
  Skype
     
manierek 
Starszy Użytkownik



Telefon: E51
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 29
Dołączył: 23 Paź 2005
Posty: 168
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-06-01, 14:32   

Nokia 8310 to już jest DCT4 i nie ma jak narazie do niej zmodyfikowanych softów jak do DCT3
^
 
 
     
kazzam 
Nowicjusz



Telefon: 508684090
Wiek: 29
Dołączył: 01 Cze 2006
Posty: 13
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-06-01, 14:35   

a żeby wgrać nie potrzeba boksa. wystarcza same przewody.

[ Dodano: 2006-06-01, 14:49 ]
ok dzięki
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20
Brak nowych postów martwa nokia n73 ME nie da sie wgrać ... konrad305 Nokia 1 2012-03-24, 16:22
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39