PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 8910 z urwanymi elementami- przekładka


8910 z urwanymi elementami- przekładka

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 8910 z urwanymi elementami- przekładka
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
jezior86 
Nowicjusz



Telefon: CiagleInny
Operator: Plus
Dołączył: 07 Cze 2005
Posty: 74
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2006-08-25, 12:10   8910 z urwanymi elementami- przekładka

Witam! mam 8910 której właściciel niechcący urwał dwa elementy. Jeden rezystor i coś jeszcze- jest to zaznaczone na drugim foto. Z rezystorem nie ma problemu, przełoże z innej płyty głównej (3310) ale mam pytanie odnośnie tego drugiego elementu. Moge go przelozyc z plyty 3310? Na pierwszym foto zaznaczylem dwa identyczne elementy z plyty 3310. Czy one beda pasowaly? Wygladaja tak samo, ale może to coś innego:)
^
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-08-25, 13:39   

jezior86, sprawdz w serwisowkach i bedziesz wiedzial
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
jezior86 
Nowicjusz



Telefon: CiagleInny
Operator: Plus
Dołączył: 07 Cze 2005
Posty: 74
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2006-08-26, 17:40   

Dzieki za wyczerpujaca rade, nie wszyscy maja pod reka serwisowki do wszystkich modeli Nokii.
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-08-26, 21:43   

Ja ci za bardzo niepowiem bo niewiem :D Ale moge Ci dać serwisówki pod reke :D
3310 => http://www.lumeamobila.ro.../Nokia/3310.rar
8910 => http://www.lumeamobila.ro.../Nokia/8910.rar
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-08-26, 23:22   

jezior86, jesli chodzi o serwisowki to wystarczy poszukac bo sa na wielu stronach, z reszta juz dostales od wentyla
a co do takiego pytania to uwazam to za lenistwo... bo wynika z tego ze ktos ma to sprawdzic za Ciebie i podac Ci na tacy - dlatego napisalem Ci zebys sprawdzil w serwisowce!
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
jezior86 
Nowicjusz



Telefon: CiagleInny
Operator: Plus
Dołączył: 07 Cze 2005
Posty: 74
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2006-08-27, 18:04   

Dzieki za serwisowki!!!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Obudowa do 8210 imitujaca 8910 - sama... bamc DCT-3 2 2005-08-09, 20:29
Brak nowych postów NOKIA 8910 conrad9210 [DCT4] Modyfikacje HW i SW 0 2007-04-17, 11:03
Brak nowych postów 8910 - wibracja nie dziala Comet DCT-4 1 2007-06-02, 13:16
Brak nowych postów Składanie aktywnej klapki w nokii 8910 Lemar DCT-3 0 2007-10-02, 19:35
Brak nowych postów Wymianta Taśmy w 8910 qwer DCT-4 1 2008-03-07, 22:42