PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > 9300 simlock i jeszcze 2 pytania


9300 simlock i jeszcze 2 pytania

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » 9300 simlock i jeszcze 2 pytania
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
igrek_raciaz 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6630/x2
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 18 Sty 2010
Posty: 26
Skąd: to pytanie?
Wysłany: 2010-01-26, 21:12   9300 simlock i jeszcze 2 pytania

Witam. Posiadam 9300 bez i;] i pytanie czy da się w domu zdjąć simlocka z tego tel? 2 czy da rade wgrać jakiś gps? czy potrzebny odbiornik na bt? i 3 czy posiada podświetlaną qwerty?
^
 
 
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2010-01-27, 11:40   

W zasadzie simlocka mozesz spróbowac zdjąć kalkulatorem ;) gps'a wbudowanego raczej na pewno nie ma bo za stary model, a podświetlenie każdej klawiatury jest :)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 33
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1048
Skąd: Bąków
Wysłany: 2010-01-27, 12:45   

co do simlocka nie wiem czy pójdzie kalkulatorem bo to Communicator ale spróbować można.Wbudowanego GPS nie ma musisz mieć na bt a jeśli chodzi o nawigacje musisz sobie jakąś wgrać telefon ma symbiana więc pójdzie
Wewnętrzana klawiatura się nie podświetla, założenie jest takie że jeśli pod odpowiednim kątem skierujej wyświetlacz to doskonale widac co przyciskać w ciemności:)
Ostatnio zmieniony przez lukaczmarek 2010-01-27, 12:46, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
  Skype
     
igrek_raciaz 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6630/x2
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 18 Sty 2010
Posty: 26
Skąd: to pytanie?
Wysłany: 2010-01-27, 12:58   

tak właśnie myślałem z tym podświetleniem bo wczoraj w nocy akurat udało się to sprawdzić, Ogólnie fajny telefonik podoba mi się. a jakie aplikacje możecie polecić żeby ją troche ulepszyć? wiem że super możliwości nie ma ale zawsze cos

EDIT: mam tez kabel usb. w telefonie karty pamieci nie ma. ale gdy probuje sie polaczyc z pc suite pokazuje mi blad brak dostepnych typow polaczen. nie da sie bez karty pamieci polaczyc? albo co zrobic zeby sie polaczylo
Ostatnio zmieniony przez igrek_raciaz 2010-01-27, 15:23, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Egregio Warsztat 4 2013-01-04, 14:33
Brak nowych postów Simlock NOKIA SL3 bez utraty gwarancj... SL3-GSM Bazar 1 2013-01-29, 08:05
Brak nowych postów simlock zdjecie nicolor Bazar 0 2013-03-18, 18:25
Brak nowych postów simlock w tablecie Goclever Aries 70 jsuchar Simlock 0 2013-12-19, 10:31
Brak nowych postów simlock 7360 mlody123 Simlock 0 2014-02-15, 13:37