PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > aparat nie nie działa 6020


aparat nie nie działa 6020

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » aparat nie nie działa 6020
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
tomekgo2 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6600
Operator: Plus
Dołączył: 06 Mar 2006
Posty: 6
  Wysłany: 2006-03-06, 21:36   aparat nie nie działa 6020

telefon był zalany został wykompany w wanience i wszystko jest OK tylko nie moge wejść w funkcje aparatu po prostu nie chce sie włączyc a sam aparat jest dobry bo był sprawdzany w innym fonie.
^
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-07, 00:49   

tomekgo2, co to znaczy
tomekgo2 napisał/a:
tylko nie moge wejść w funkcje aparatu
? pokazuje jakis blad czy nic sie nie dzieje?
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
tomekgo2 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6600
Operator: Plus
Dołączył: 06 Mar 2006
Posty: 6
Wysłany: 2006-03-07, 09:10   

jak wchodze w aparat i włanczam go to pojawia sie komunikat OPERACJA SIE NIE POWIODŁA.
^
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2006-03-07, 12:57   

Wyglada to na wine oprogramowania skoro aparat dziala w innym telefonie.
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-03-07, 19:43   

mrELO, to nie oprogramowanie a hardware accelerator prawdopodobnie

tomekgo2, po pierwsze sprawdz styki kamery potem wygrzej HW ACC (taki maly pod kamerka schowany za ekranem) a jak nie pomoze to grzej uem i musi dzialac a jak nie pojdzie to wymiana pokolei powyzszych ukladow
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
pajos 
Starszy Użytkownik



Telefon: nokia
Wiek: 37
Dołączył: 03 Sty 2005
Posty: 134
Skąd: sieroszewice
Wysłany: 2006-10-05, 22:17   

witam.ja mam dokladnie taki sam problem.telefon był zalany został wykompany w wanience i wszystko jest ok tylko nie moge wejść w funkcje aparatu po prostu nie chce sie włączyc,wywala taki sam komunikat.powiedzcie mi prosze jak wogole wyjac aparat zeby sprawdzic w innym telefonie bo jeszcze tego nie robilem i nie chce czegos uszkodzic.moze ktos wie czy w razie czego bedzie pasowal od 3200
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Aparat Neo V keller Sony Ericsson 3 2012-03-23, 20:28
Brak nowych postów Modem huawei e160 blueconnect - nie d... vipmaciek Internet 1 2012-06-01, 14:13
Brak nowych postów ginger nie działa na nowej wersji and... missmaple42 Ginger 1 2012-06-09, 15:07
Brak nowych postów Aparat lustrzanka Sorvino Co wybrać? 3 2012-12-12, 16:36
Brak nowych postów Kamerka / aparat do kręcenia VLOGÓW Misiork Hardware 1 2014-10-30, 15:54