PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Brak polaczenia N-Gage z komputerem


Brak polaczenia N-Gage z komputerem

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Brak polaczenia N-Gage z komputerem
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2006-02-21, 17:06   Brak polaczenia N-Gage z komputerem

Witam
Pojawil sie problem z podlaczaniem Nokii N-Gage z komputerem
Pewnego razu gdy chcialem podlaczyc fona pod komputer ten odmowil posluszenstwa.
Komputer nie zareagowal na podlaczenie zewnetrzenego urzadzenia.
W telefonie widac aktywna ikone od polaczenia USB jednak komputer nie reaguje na to.
Bylo dobrze jednak juz nie jest.
Dodam tylko ze uzywam oryginalnego kabla dolaczonego do zestawu oraz oprogramowania: PC Suite dla Nokia N-Gage oraz takie okienko na pasku zadan zwane Nokia Connection Manager ,ktory caly czas mi pokazuje ze telefon nie jest podlaczony.
Wczesniej PC Suit tez mi nei dzialal ale mialem dostep do telefonu jako dysk zewnetrzny , jednak teraz juz nic nie dziala.
Przeinstalowalem ponownie sterowniki i oprogramowanie jednak nadal nic.
Sformatowalem telefon oraz karte pamieci

Prosze o fachowa porade.
Milo by bylo gdyby dzial i PC suit i jako dysk zewnetrzny

Pozdrawiam mrELO
^
 
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-02-21, 17:32   

mrELO, ,moze poprostu kabel?
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2006-02-21, 17:34   

ale jak podlaczam kabel do telefonu do pokazuje sie ikona od USB i zapala sie podswietlenie w telefonie wiec kabel mozna wykluczyc z rozgrywki
zaraz sprawdze jezszcze na innej karcie pamieci

dobra ... Winowajca znaleziony... Karta pamieci zmieniona na inna i juz dziala
Jesazcze raz sformatuja ta co nei dzialala i sie zobaczy.

[ Dodano: 2006-02-21, 18:13 ]
No i niestety nie wykrywa telefonu na karcie pamieci 265 mb
Sformatowalem ja i nadal nic.
W telefonie dziala ona bezproblemowo.Moge przenosci na nia kopie zapasowa telefonu i zdjecia ale komputer jej nie wykrywa.
Ktos ma jakies pomysly ?

[ Dodano: 2006-02-21, 20:00 ]
problem rozwiazany
format karty pamieci w aparacie cyfrowym pomogl
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów C902, Brak wibracji PlayGG, komunikat... hueh93 Sony Ericsson 0 2011-10-21, 23:27
Brak nowych postów bialy ekran i brak reakcji konstantin Sony Ericsson 2 2012-01-26, 19:40
Brak nowych postów brak ekranu z widgetami ! liptik Sony Ericsson 1 2012-02-13, 20:40
Brak nowych postów [Hazel] Brak zasięgu korpi Sony Ericsson 2 2012-04-12, 17:07
Brak nowych postów Nokia 6303i brak dźwięku? pirat DCT-4 1 2013-03-26, 23:55