PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > CONTACT SERVICE Nokia 6100


CONTACT SERVICE Nokia 6100

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » CONTACT SERVICE Nokia 6100
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
matyss3
Nowicjusz


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Dołączył: 03 Lip 2006
Posty: 4
  Wysłany: 2006-07-06, 17:51   CONTACT SERVICE Nokia 6100

Siem mam problem ponieważ posiadam telefon 6100 z pękniętym wyświetlaczem...gdy przełozyłem dobry telefon sie właczył ale na ekranie wyświetliło sie contact service wiec z tego co czytałem to potrzebne bedize przeładowanie(wgranie) nowego softu do nokii....wiec mam problem szukałem na allegro serwisowych kabli do nokii ale niestety nic takiego tam nie ma...wiec prosił bym o podanie namiarów gdzie moge taki kabelek kupić i skąd wziąśc soft do tego telefonu z góy dziekuje za pomoc pozd;D
Ostatnio zmieniony przez Domi 2006-07-09, 10:46, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-07-06, 21:29   

musialbys kupic box a to troche kosztuje

a poza tym watpie zeby na CS po upadku soft pomogl ;p;p a juz szeczgolnie w tym fonie jak jest CS to szansa ze to soft jest jak wygranie w totolotka ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-09, 00:08   

w tych modelach oraz 3100/3120 strasznie czesto sypia sie kulki pod procem, czasem tez pod flashem i UEMem (w 3100)
radze wygrzac najpierw UPP (tylko nie UEMa bo w 6100 klejony jest)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
matyss3
Nowicjusz


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Dołączył: 03 Lip 2006
Posty: 4
Wysłany: 2006-07-09, 07:52   

wiesz co a mogłbys dokłądniej co mam wygrzac bo szczerze to nie wiem co to>??? z góry dzieki
^
 
     
superbeny666 
Wie co mówi
MZ 150 rulezz:)


Telefon: 6310i
Operator: Plus
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 260
Wysłany: 2006-07-09, 08:27   

w zalaczniku masz zdjecie plyty i tam masz zaznaczone gdzie jest UPP
a masz HOTa lub ewentualnie opalarke zeby wygrzac te plyte ??
_________________
Siema Gość :)
^
 
 
     
matyss3
Nowicjusz


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Dołączył: 03 Lip 2006
Posty: 4
Wysłany: 2006-07-09, 22:14   

a czy jakimś domowym sposobem da się to zrobić np.suszarka ???pozd
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-07-09, 22:32   

matyss3, taaaaaaa w mikrofali wygrzej ;p;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
h3xbox 
Użytkownik


Telefon: k700i,33xx
Operator: Era
Wiek: 25
Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 91
Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2006-07-09, 22:48   

matyss3 napisał/a:
a czy jakimś domowym sposobem da się to zrobić np.suszarka ???pozd


heh, wiesz to ma być "troszeczkę" większa temperatura. O tyle większa że jakbyś miał taką suszarkę, którą by to możnabyło zrobić to byś nią mógł też wodę gotować.
^
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-07-09, 22:48   

nie bo sie mikrofala zepsuje:P

matyss3, oddaj lepiej do jakiegoś serwisu i zrobią Ci to, albo podrzuć komuś z naszego forum żeby Ci zrobił;) bo samemu to ciężko Ci będzie szła ta naprawa

Pozdroo:)
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
matyss3
Nowicjusz


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Dołączył: 03 Lip 2006
Posty: 4
Wysłany: 2006-07-10, 06:53   

Czyli lipa bo osftu sam nie wgram bo box jest bardzo drogi...także nie wygrzeje telefonu ech zwała...zobaczymy co zrobia profesjonalisci z komisów w moim mieście:( a raczej ile beda chceili kasy z góry dzieki wszystkim za pomoc
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39