PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > CS po zmianie led


CS po zmianie led

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » CS po zmianie led
Przesunięty przez: Domi
2006-02-01, 20:18
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-02-01, 19:48   CS po zmianie led

Zmieniłem podświetlenie w 3510 na biale ktore wyciagnelem z 3510i . ( wiem ze to dct4 ) ale tu jest bardziej o modyfikowaniu. I po takim zabiegu wyswietla mi sie na telefonei CS, robilem to hot air wiec mozliwe ze mi jakas czesc wyfrunela. PRosze o pomoc
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-02-01, 19:50   

To może sprawdź ze zdjęciami czy czegoś nie zdmuchłeś?
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
Ostatnio zmieniony przez Domi 2006-02-01, 22:10, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
  Skype
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-02-01, 20:06   

w tym problem ze neiam zdjecia
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-02-01, 20:18   

xir, 3510 to tez DCT-4! przenosze
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-02-01, 21:02   

spox ale mzoe mi ktos powie co mam robic, czy to moze byc wina softu czy hw itd
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
superbeny666 
Wie co mówi
MZ 150 rulezz:)


Telefon: 6310i
Operator: Plus
Pomógł: 6 razy
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 260
Wysłany: 2006-02-01, 22:05   

xir, no raczej HW a zdjecia poszukaj chyba jest hw.pasjagsm.pl
_________________
Siema Gość :)
^
 
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-02-01, 22:18   

Może diody złe dałeś? Nie wiem jakie pasują do 3510i :/
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-02-01, 23:38   

no powinny pasowac bo wygladja identyk, ale watpie zeby to przsez diody, raczej cos wydmuchalem albo przegrzalem tylko co
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-02-02, 23:56   

xir, jak grzales diody to miales chcoiaz troche fluxu na plycie? Bo niezdziwlbym sie jak by ci sie poprostu kulki posklejaly.. No chyba ze flyx byl... to dziwne ze od diod jest CS :|
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-02-10, 02:18   

najnormalniej w swiecie dostal UEM albo FLASH - podlej fluxem ( o ile nie sa klejone) i wygrzej - wg mnie bedzie smigac
bartek2109 napisał/a:
Może diody złe dałeś? Nie wiem jakie pasują do 3510i :/
a co diody maja do CS ?? mozesz tam zarowki wlutowac i CS nie ma prawa wyskoczyc
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
xirus
Nowicjusz


Telefon: SE K700i
Operator: Era
Dołączył: 10 Sty 2006
Posty: 2
Wysłany: 2006-02-19, 20:49   

No a moglby mi ktos wyslac jakis scheamt pozadny 3510 , mzoe mi cos wywialo porpostu, a po drugie neiweim gdzie jest UEM i FLASH w 3510. Robilem to bez kulek jak co. A i teraz mi sie wogole ta 3510 niewlacza
^
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-02-19, 20:54   

nom tak jak powidzialem :

No a moglby mi ktos wyslac jakis scheamt pozadny 3510 , mzoe mi cos wywialo porpostu, a po drugie neiweim gdzie jest UEM i FLASH w 3510. Robilem to bez kulek jak co. A i teraz mi sie wogole ta 3510 niewlacza
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-02-19, 21:12   

http://hw.pasjagsm.pl/ind...510i_led%2B.jpg
http://hw.pasjagsm.pl/ind...510i_lcd%2B.jpg
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
xir 
Starszy Użytkownik



Telefon: SE P910i
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 01 Wrz 2005
Posty: 126
Wysłany: 2006-02-20, 21:51   

Niestety to ejst do 3510i a nie 3510 , a jak jzu zajazylem ruzna sie oen od siebie
_________________
Gość wejdz na , www.xir.pl , moej webdesign studio
Gość szukasz modyfikacji softow zapraszam na www.gsm.xir.pl
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: