PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Dzwieki 3100


Dzwieki 3100

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Dzwieki 3100
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-09-05, 20:26   Dzwieki 3100

Witam posiadam zagadke 3100, nie działa buzer, gdy sie naciska w jego okolicach to dzwiek wlacza sie na chwilke, byzer jest dobry, styki tez, poprostu do stykow nie dochodzi napiecie, wyglada to tak, jakby byl zimny lut ale zadnego nie widzialem, moze mial ktos juz taki problem??? Prosze o pomoc. Pozdro.
^
 
 
 
     
AdSense


-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-09-05, 20:42   

hehe mam to samo w 3100!
JA doszedlem do tego samego ze jak sie go dociskaka to smiga dlatego poszedlem po latwiznie i podlozylem w srodkowej czesci podkladki z gabek i po dokreceniu robi sie luk z plytki tel i dzialaja dzwieki. Ale to na dluzsza mete raczej nie pociagnie.. ale mi sie nie chcialo dlubac

Podejrzewam ze nalezaloby wygrzac plytke HA i moze by cos poradzilo
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-09-05, 22:31   

grzanie UPP pomaga a dokladniej lewej dolnej kulki (od strony UEMa)
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-09-06, 18:45   

tranceman jesteś świetny, miałeś racje. Wielkie dzięki.
^
 
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-09-06, 19:02   

Heh. Koleżanka ma to samo. A ja jej papierki włózyłem :D żeby wygiąć środek płyty w górę :] Na początku kombinowałem z przykręcaniem śrubek. Teraz bede wiedział jak pomóc na stałe :D
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
-=TOMA=- 
Starszy Użytkownik
N-box user



Telefon: Nokia 3310
Operator: Orange
Dołączył: 14 Gru 2005
Posty: 173
Skąd: Bełżyce
Wysłany: 2006-09-06, 20:45   

no to i ja zrezygnuje z gabek podlozonych pod plyte i wygrzeje UPP !
_________________
Nie liczy się wiek, liczą się umiejętności...
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-09-07, 23:46   

czasem tez warto wygrzac ten malutki ukladzik - wzmacniacz
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów SPV 3100 - chyba taśma, ale dziwny objaw gawior Inni Producenci 1 2010-03-22, 14:16
Brak nowych postów usuwanie simlocka z nokii 3100 jacho48 Simlock 8 2011-02-27, 22:48
Brak nowych postów Nokia 3100 nomercy94 DCT-4 5 2011-03-12, 15:17
Brak nowych postów Nokia 3100 uwalona przy flashu chelseatb Nokia 1 2012-06-26, 14:41
Brak nowych postów [Kupię] Płyta główna do Nokii 3100 / ... Andrzej82 Bazar 1 2012-07-08, 07:13