PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > flashowanie wd2 <6600> - jak?


flashowanie wd2 <6600> - jak?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » flashowanie wd2 <6600> - jak?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-08-24, 09:28   flashowanie wd2 <6600> - jak?

Witam, dziś dostane do przeflashowania 6600, nigdy jeszcze nie robiłem symbianfona, dlatego chciałbym wiedzec jak sie z nim obejść i jakie pułapki na mnie czekają. Aha, mam tornado

Pozdro
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2006-08-25, 09:29, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
  Skype
     
AdSense


bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-08-24, 12:05   

Jak masz Tornado to nie powinno być żadnych problemów. Tylko uważaj aby kabel nie wyleciał:)
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-08-25, 09:26   

Wczoraj cały dzień ściągałem flashe... mam łącze 128 więc cierpliwości mnir to kosztowało. Ale, w żadnym z tych softów nie mam polaka <potrzebuję langpack 17>

nie ma może ktoś z was takiego sofciku, albo zebym chociaz nazwe pliku znał.

W pracy mialem wszystkie flashe poinstalowane, a jak przychodzi do samodzielnej roboty to nic nie wiem
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-08-25, 10:32   

nie jestem pewien ale tam są chyba pomylone lang packi .. wiem że w 7650 na bank tak było ..
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-08-25, 14:00   

to w którym jest Polski z t9 ?
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-08-25, 15:30   

nie lp jest w 16 lub 17 ... np stad mozesz sciagnac http://www.serwisgsm.net/...%206600&order=0 czasami jest tak ze nie ma tych pakitów musisz no zainstalowac 5 apózniej doinstalowac 5.1 a w tym przypadku chyba

nhl-10_dp_eur_v_4_0_mcusw5_27_0
nhl-10_dp_eur_v_4_05_mcusw5_27_0

mcu ma chba nazwe cxxxx czy cos (jest najwiekszy) ;)

chyba ze sam jezyk to wystarczy pakiet nr 17 albo 16 i resety porób ;)
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-08-25, 15:59   

pirat napisał/a:
mcu ma chba nazwe cxxxx czy cos (jest najwiekszy)


Wielkie dzięki, bo miałem lekkie wątpliwości co do tego. Telefon śmiga.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 6600 per_mate DCT-4 7 2010-04-24, 19:58
Brak nowych postów Wibra w 6600 per_mate DCT-4 3 2010-06-15, 18:40
Brak nowych postów Nokia 6600. Proszę o Pomoc Davidos DCT-4 0 2010-10-09, 10:40
Brak nowych postów Przerwane Flashowanie Nokii n-73 bartos1995 DCT-3 1 2011-03-28, 21:43
Brak nowych postów Nokia 6600 ziomex983 DCT-4 1 2012-01-11, 16:06