PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > jak sprawdzić czy nokia 3100 ma simlocka


jak sprawdzić czy nokia 3100 ma simlocka

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » jak sprawdzić czy nokia 3100 ma simlocka
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
justynaa 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3100
Operator: Plus
Dołączyła: 21 Lip 2006
Posty: 1
  Wysłany: 2006-07-21, 22:48   jak sprawdzić czy nokia 3100 ma simlocka

jak w temacie. Tylko chodzi mi o inne sposoby niz włożenie "obcej" karty sim. Bardzo prosze o dpowiedź, ale taką jak dla początkującego jeśli można
^
 
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-07-21, 23:01   

justynaa, prostrzego sposobu nie ma...
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-07-22, 08:13   

justynaa, wpisac

#pw+1234567890+1#

ale wtedy tracisz 1 z 5 mozliwch kodów na ewentulane odblokowanie.
powinno sie wysiwetlac

bledny kod - jest sim lock
telefon bez ograniczen - niema

chociaz ja ostanio mialem taka dziwna 7650 i mimo ze sim byl zdjety to przy wpiswaniu kodow wywalo bledny kod ;] ale to chbya urok symbianow
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
wachman 
Nowicjusz


Telefon: NHL-2NA
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 23 Lis 2005
Posty: 9
Wysłany: 2006-08-23, 20:56   

sorry, ze odswieżam już stary temat, ale wcale tak nie jest,
w mojej 3100 wprowadziłem przykładowy kod i wywaliło "błędny kod" a simlock jest zdjęty :P
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39