PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Jak wgrac menu do 6230i


Jak wgrac menu do 6230i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Jak wgrac menu do 6230i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
axepawel 
Nowicjusz


Telefon: 6230i E530
Operator: Heyah
Dołączył: 08 Lut 2006
Posty: 1
Skąd: z sypialni
Wysłany: 2006-02-08, 20:09   Jak wgrac menu do 6230i

Siemka. Czy wie ktos jak wgrac polskie menu do 6230i?? jak tak to co mi jest do tego potrzebne jaki program....???? posiadam kabel DKU-2 czy pojdzie przez to??
z gory dzieki
_________________
PoZdRo ZiOmY
^
 
 
     
AdSense


azbest 
Starszy Użytkownik



Telefon: 6600, 3310
Operator: Plus
Pomógł: 8 razy
Wiek: 31
Dołączył: 14 Cze 2004
Posty: 158
Skąd: kościan
Wysłany: 2006-02-08, 20:55   

Potrzebujesz box do wgrania języka. Kablem DKU-2 nie wgrasz.
^
 
 
     
gulczofresz 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 3310
Operator: Sami Swoi
Wiek: 28
Dołączył: 08 Lut 2006
Posty: 20
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2006-02-08, 21:04   Re: Jak wgrac menu do 6230i

axepawel napisał/a:
Siemka. Czy wie ktos jak wgrac polskie menu do 6230i?? jak tak to co mi jest do tego potrzebne jaki program....???? posiadam kabel DKU-2 czy pojdzie przez to??
z gory dzieki


musisz podlaczyc telefon do komputera i miec plik z meni i wtedy wgrac.
najlepiej to zanies telefon do serwisu i tam ci wgraja
_________________
Gulczofresz, specjalista, znawca i pasjonat GSM
^
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-02-08, 21:24   

gulczofresz napisał/a:
podlaczyc telefon do komputera i miec plik z meni i wtedy wgrac.


jeśli juz mówisz cos to mów dokładnie!

1. Nie podłączyć telefon do komputera tylko do boxa połaczonego z komputerem
2. Nie plik z menu tylko całego flasha lub sam jezyk
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-02-08, 22:25   

gulczofresz, jaki kabel ??? , jak się na czymś nieznasz to się nie wypowiadaj. MUSI mieć boxa. axepaweł lepiej już idź do tego serwisu.
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-02-09, 09:37   

A jesli nadal bedziesz mial zamiar sam wgrac polskie menu czy tam caly soft to nie skladaj czasami prodigy bo on i tak nie obsluguje jeszcze 6230i
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Czy w 6230i możliwe jest zablokowanie... adil DCT-4 0 2011-03-20, 17:09
Brak nowych postów Nokia 7610 wgrywanie polskiego menu dreadlook DCT-4 1 2011-09-16, 21:57
Brak nowych postów Simlock nokia 6230i superpio Nokia 6 2011-10-13, 15:02
Brak nowych postów Menu Samsung Avila Rwd Samsung 1 2011-11-18, 18:19
Brak nowych postów sim lock nokia 6230i sidorek191 Simlock 0 2013-04-14, 09:39