PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Język Polski w Nokii 6288


Język Polski w Nokii 6288

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Język Polski w Nokii 6288
Przesunięty przez: sundance_kid
2009-02-22, 10:21
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
donald
Nowicjusz


Telefon: nokia 6288
Operator: Plus
Dołączył: 08 Gru 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-12-08, 16:55   Język Polski w Nokii 6288

Witam!
Mam mały problem z wgraniem jp w nokii 6288. Ściągam oprogamowanie do tej nokii, ale jak uruchamiam Nokia Software
Updater to w kroku 2/3 jak już wykrywa telefon to wyskakuje, że telefon jest niekombatybilny :neutral: . Dodam, że telefon jest przywieziony z Iralndii, ale moja sieć to plus.
^
 
     
AdSense


wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 29
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2007-12-09, 01:00   

jeśli nie zmieniłeś PC na polski to go zmień, jeśli to nie pomoże to spróbuj wgrać cały firmware za pomocą phoenixa
^
 
  Skype
     
donald
Nowicjusz


Telefon: nokia 6288
Operator: Plus
Dołączył: 08 Gru 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-12-09, 12:45   

Product Code zmieniłem za pomocą NSS. Za pomocą phonixa, zmienię firmware od razu na polski? Jaki jajlepiej i najłatwiej soft wgrać?
^
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 29
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2007-12-09, 18:40   

zapraszam do tej strony: LINK

tu znajdziesz wszystkie pliki potrzebne do instalacji phoenixa: LINK

z tąd pobierzesz najnowszy firmware dla twojego fona pod phoenixa: LINK
^
 
  Skype
     
donald
Nowicjusz


Telefon: nokia 6288
Operator: Plus
Dołączył: 08 Gru 2007
Posty: 3
Wysłany: 2007-12-09, 20:02   

niestety nie znalazłem softu do mojego telefonu tylko do 6280. Czy może być?
^
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 29
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2007-12-09, 20:05   

tak. może być. jak wrzucisz ten soft to będzie się świecić 6288 i tak:)
^
 
  Skype
     
adamziomal 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6300
Operator: Era
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-02-21, 14:03   

Link wziąłem z :
Kod:
http://forum.symbianos.pl/viewtopic.php?t=2688


Kod:
http://www.megaupload.com/?d=3Z0UGZHZ
- firmware 6280 mcusw 5.92

Wejdzie na moje 6280 z softem v 03.81 ?
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-02-21, 14:31   

adamziomal, wejdzie
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
jubi20 
Moderator



Telefon: Telepatia
Operator: Heyah
Pomógł: 54 razy
Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 630
Skąd: Zamość
Wysłany: 2009-02-21, 15:29   

jak masz wgrywac to odrazu wgraj najwyzsza v6.43
_________________
Sprzedam Uniwersalne Sita BGA rozstaw 0.5
Naprawa Telefonow - Lublin/Zamość
Kupie uszkodzone telefony
Wysyłkowy Serwis tel.
^
 
 
     
adamziomal 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6300
Operator: Era
Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-02-21, 17:42   

A jest wersja ta v6.43 ale od 6288 i czy by poszła na mojej 6280?
^
 
     
jubi20 
Moderator



Telefon: Telepatia
Operator: Heyah
Pomógł: 54 razy
Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 630
Skąd: Zamość
Wysłany: 2009-02-21, 17:49   

zrozum ze 6280 i 6288 to te same telefony rozniace sie obudowa i oprogramowaniem, takze ten czy tamten spft bedzie ok
_________________
Sprzedam Uniwersalne Sita BGA rozstaw 0.5
Naprawa Telefonow - Lublin/Zamość
Kupie uszkodzone telefony
Wysyłkowy Serwis tel.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia C7-00 Jak wgrać język polski do... _Brutus Nokia 16 2011-12-21, 18:20
Brak nowych postów zdjecie simlocka na nokii 6303c molo1985555 Simlock 1 2012-02-02, 16:37
Brak nowych postów [Kupię] Płyta główna do Nokii 3100 / ... Andrzej82 Bazar 1 2012-07-08, 08:13
Brak nowych postów Box do Nokii - Co i jak? 1496 Nokia 1 2012-08-27, 19:21
Brak nowych postów jak zacząć zabawe z softem w nokii 33... bastek156 NokiX 1 2014-02-25, 16:40