PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Kabel i muzyka nokia 1600 jak sciagnac


Kabel i muzyka nokia 1600 jak sciagnac

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Kabel i muzyka nokia 1600 jak sciagnac
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
chibi 
Nowicjusz


Telefon: nokia 1600
Operator: Era
Dołączył: 07 Wrz 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-22, 15:22   Kabel i muzyka nokia 1600 jak sciagnac

niedawno mi sie nuuudzi straszecznie i pomyslalem ze moglbym cos wgrac na moja nokie 1600. TYLKO NIE WIEM JAK! bylem w sklepie z czesciami za 15 zl maja mi sprzedac kabelek wiec ta sprawe mam zalatwiona. tylko teraz muzyka!

jaki program jest najlepszy zeby przegrac muzyke na ten telofonik, napiszcie jak dziecku jak to zrobic :) jakie formaty muzyki da sie tam wladowac(np. takie come fill me in Spiewa to jakas laska, i slychac slowa, a na n1600 mialo nie byc mp3) wiec pomozcie :! prosze o w miare szybka odpowiedz bo sie napalilem :!

czy istnieje jakis program zeby np. przerobic jakas piosenke np.mp3 zmienic na taki zeby wszedl na ta komorke!!!! odpowiedzcie w miare na wszystkie pytania a nie jak w innych tematach na 1 pytanie jakby reszta byla oczywista ok?

Z gory dzieki!
^
 
     
AdSense


korpi 
Wie co mówi


Telefon: Nokia N73
Operator: Plus
Wiek: 27
Dołączył: 29 Lut 2008
Posty: 274
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-09-22, 17:52   

Telefon nie posiada mp3!
Już nie mówię o pamięci.

A kolega pewnie się uprze ze są melodie jakości mp3.
Nie jedna osoba to mówi. Musisz nacieszyć się dzwonkami co masz w telefonie.
A telefon odtwarza mid (20 tonów)
^
 
  Skype
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 34
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-09-22, 18:33   

chibi napisał/a:
i slychac slowa, a na n1600 mialo nie byc mp3)

Ręki sobie nie dam uciąć ale chyba obsługuje *amr czyli bardzo bardzo skompresowany dźwięk. Ale ten telefonik ma malutko pamięci więc nie poszalejesz.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
chibi 
Nowicjusz


Telefon: nokia 1600
Operator: Era
Dołączył: 07 Wrz 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-22, 19:39   

nie mowie ze sa jakosci mp3, ale tam sa kawalki 2 piosenek, listen i come fill me in<cienka> jakosc ale jest glos! no a pamieci jest 4 mb wiec moze sie uda, na innym temacie cos pisali, ale nic nie rozumialem-.- pomocy!

EDIT# a plikow mid nie odtwarza? bo takie to mam i dzialja nie kiepsko wiec wiesz :)
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-09-22, 22:17   

chibi napisał/a:
a plikow mid nie odtwarza?
korpi napisał/a:
A telefon odtwarza mid (20 tonów)
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
chibi 
Nowicjusz


Telefon: nokia 1600
Operator: Era
Dołączył: 07 Wrz 2008
Posty: 6
Wysłany: 2008-09-23, 05:47   

mwehehe... ominalem:) sorasy, ale mam pliki mid wiec wielkie dzieki, prblem z glowy:)
a nie znacie jakiegos programu do przerzucania?

[ Dodano: 2008-09-23, 14:14 ]
teraz to maam jeszcze lepszy problem. kupilem kabel, wyglada jak DKE-2 tylko ze ma inne podlaczenie usb bo nie ma takiego jak np. myszka tylko takie jakbu wypukle(ale to nie przeszkadza) tylko moze to byc inny model!

w pudle z tym kabelkiem byla plyta z instalacja i tam daje cos z kablem, i wybor mam taki :
DKU-2
DAU9P/FBUS
DLR-3 or DLR-3P
DKU-5/CA42

Pisze mi Cable Type(wybor mam)
jakiegokolwiek bym nie wcisnal to pisze ze sie nie da podlaczyc!(tak wsadzilem kabel z komorka)
ten instalator to sie nazywa Oxygen Connection Wizard

Co ja mam tym instalatorem zrobic? jest inna mozliwosc? jest jakis program zeby nim sprawdzic jaki to jest typ kabla?

wielkie dzieki za odpowiedzi<z gory>

jeszcze mam oxyden phone manager ale to chyba i tak nie ogsugluje 1600, ale od 1100 omija pare i znowu obsluguje dwa tysiace cos

[ Dodano: 2008-09-23, 16:22 ]
ok, to jest CA-45
jakim programem nie wiecie w jaki sposob to zrobic? zeby sie podlaczylo? bo nie moge zainstalowac sterownikow.

na pudelku mi pisze USB DATA CABLE For 1110/6030/6060<z przodu>
CA - 45,2310,2610,1600,6030,1110,6060 <z tylu na nalepce>
kabelek idealnie pasuje wiec nie wiem... moze nie wykrywa mojej nokii? no ale pisze ze jest do niej...

[ Dodano: 2008-09-23, 19:24 ]
jeszcze sprobowalem z nokia siostry i jednak mi nawet nie znajduje kabla ;( jakie kroki poczynic?
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39