PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > KOD do portfela


KOD do portfela

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » KOD do portfela
Zamknięty przez: mdawidm
2006-03-21, 16:04
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 25
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-03-20, 16:19   KOD do portfela

Mam taki problem chce skorzystać z portwela w Nokia 6310i to mi wywala że jakiś kod muszę wpisać. I teraz pytanie jaki jest kod do tego portfela i czy istnieje jakiś kod który pozwala zmienić ten kod ??
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
AdSense


pirat 
Starszyzna
Arrrrr :P



Telefon: mam ;)
Operator: T-Mobile
Pomógł: 23 razy
Dołączył: 27 Gru 2004
Posty: 532
Skąd: www.GsmServer.pl
Wysłany: 2006-03-20, 22:09   

master reset przywróci kod do 12345 albo np bez boxa mastercode :) sprawdzone nie raz
_________________
GSM @ll the time !
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-20, 22:21   

mrugaczek, kod portfela to jest taki jaki sobie utworzysz (jesli masz "utworz kod" to sobie wpisujesz taki jak chcesz miec - minimum 4 cyfry! )
jesli natomiast masz "wpisz kod" no to nie dostaniesz sie do niego bo nie jest to kod telefonu!
mozesz wgrac czysty soft (reset ustawien nie pomaga) i wtedy utworzyc sobie kod do portfela

pirat, kod portfela to nie kod telefonu!
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-03-21, 06:43   

hmm a jakos tak mi sie wydaje ze byl jakis kod na reset kodu portwela, jak sie nie myle
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 25
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-03-21, 06:44   

Domi, bardziej podoba mi się wersja pirat, ale skoro mówisz że tylko nowy soft no to trudno. Macie jakieś inne pomysły ??
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-21, 11:08   

mrugaczek, mam dla Ciebie dobra wiadomosc :) jest inny sposob ale musisz znac kod zabezpieczajacy (a to juz nie problem bo mamy mastercode)

wiec wpisujesz *#ewallet# czyli inaczej *#3925538# , telefon sie pytac czy usunac kod i wyczyscic portfel, dajesz OK i musisz wpisac kod aparatu - to wszystko :)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-03-21, 11:29   

Domi, potwierdzone, na 6510 dziala ;)
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-21, 12:00   

Mendi, wiem ze dziala bo zanim napisalem sam sprawdzilem na 6310i :]
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 25
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-03-21, 16:02   

Domi, wielkie dzięki masz odemnie punkt
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-03-21, 16:04   

Problem został rozwiązany więc temat zamykam.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów kod portfela jak zresetować?? angelofdarknes BB5 1 2006-03-23, 18:54