PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > mało miejsca na jave w 6230i


mało miejsca na jave w 6230i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » mało miejsca na jave w 6230i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
viqux
Nowicjusz


Telefon: 6230i
Operator: Orange
Dołączył: 13 Mar 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-03-13, 17:36   mało miejsca na jave w 6230i

Jeśli temat już był, to przepraszam ;)
tak czy siak, chodzi o to, że w nokii 6230i na aplikacje java jest tak mało miejsca, że zbyt wiele rzeczy tam nie wejdzie.. a na karcie mam 32mb, czy nie dałoby się jakoś zrobić, by zainstalować na tej karcie aplikacje? albo jakoś poszerzyć miejsce na jave..?
^
 
     
AdSense


wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 29
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2008-03-13, 18:21   

zapewne masz zapełnioną pamięc telefonu wiec nie mozesz wgrac wiecej aplikacji. zwolnij miejsce w pamieci telefonu bo jakto takiego ograniczenie na jave w telefonie nie ma
^
 
  Skype
     
viqux
Nowicjusz


Telefon: 6230i
Operator: Orange
Dołączył: 13 Mar 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-03-13, 18:53   

jak zwolnic to miejsce w telefonie?
usunąłem pare zdjęć, ale pojemność na aplikacje javy jest ta sama ;]
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 27
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-03-13, 20:14   

viqux, 6230i ma przeznaczone tyle i tyle pamięci na aplikacje (Nie pamiętam dokładnie ile) i nic z tym nie zrobisz;/ Usuwanie zdjęć nic nie da.

Pozostaje Ci usunięcie innych aplikacji.
^
 
  Skype
     
viqux
Nowicjusz


Telefon: 6230i
Operator: Orange
Dołączył: 13 Mar 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-03-13, 20:45   

eh szkoda :/
usunąłem co się dało.. no ale to jest dosłownie tylko kilka kb :/
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 27
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-03-13, 20:47   

No niestety tak to już jest.
to rozwiązanie w nokiach jest głupie... trzeba przyznać..
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Gadu-Gadu na Jave logos2000 Aplikacje 3 2011-02-07, 12:31
Brak nowych postów Czy w 6230i możliwe jest zablokowanie... adil DCT-4 0 2011-03-20, 17:09
Brak nowych postów duże wymagania, mało kasy dreadlook Co wybrać? 0 2011-08-24, 21:18
Brak nowych postów Simlock nokia 6230i superpio Nokia 6 2011-10-13, 14:02
Brak nowych postów sim lock nokia 6230i sidorek191 Simlock 0 2013-04-14, 08:39