PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > mRouter w N6310i 6021 6610i


mRouter w N6310i 6021 6610i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » mRouter w N6310i 6021 6610i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 25
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-09-14, 20:15   mRouter w N6310i 6021 6610i

Mam pytanie, a raczej proźbe czy ktoś może mi mniej więcej wytłumaczyć jak można wykorzystać mRouter w N6310i 6021 6610i ?? Z góry dzięki za pomoc.

PS.
Podaje wam link do mRoutera http://www.megaupload.com/?d=7JIR9W2N
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-09-16, 09:29   

mozesz go wykorzystac jako polaczenie telefonu z kompem i uzywanie go jako modemu, lub odwrotnie. W polaczeniu z bluesoleil (oczywiscie bt trzeba posiadac) mozesz miec calkiem sporo kombinacji i mozliwosci polaczenia.
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 25
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-09-16, 11:46   

Mendi, a czy do wyżej wymienionych w temacie telefonów jest potrzebna opera mini ?? Wiesz gdzie moge znaleść art gdzie mam dokładnie opisane jego wykorzystanie w wyżej wymienionych w temacie telefonów ??

PS.
to moge zrobić tylko za pomocą Bluetooth czy moge wykorzystać do tego irde ??
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-09-20, 13:59   

raczej watpie zebys go wykorzystywal przy pomocy irdy. Ale jesli nawet to sa to telefony bez symbiana, wiec sa dosc duze ograniczenia. mrouter to poprostu program przeznaczony w glownej mierze do symbiana i to w nim da sie konfigurowac polaczenie neta w telefonie. Oczywiscie mozesz zobaczyc czy dziala na tych telefonach :) A sam program znajdziesz na cd od telefonu
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 25
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-09-20, 18:03   

Mendi, właśnie się skapnołem że nie da się tego wykorzystać na tych telefonach nic nie zrobie, ale sprawdzałem na SE K750i i tez nie działa :(
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Simlock Nokia 6610i Dawid2289 Simlock 5 2009-04-16, 10:39
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Simlock Nokia 6021 kristo67 Simlock 9 2009-04-18, 11:38
Brak nowych postów [6021] - pozamieniane klawisze wasiesto DCT-4 2 2009-10-18, 09:20
Brak nowych postów NOKIA 6021 KOMUNIKAT ''NIE ŁADUJE'' C... EMEK DCT-4 5 2009-11-09, 01:11
Brak nowych postów Problem z łączeniem usb oraz flashem ... Pietras8978 DCT-4 4 2010-03-13, 14:44