PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > n6670 nie włącza się


n6670 nie włącza się

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » n6670 nie włącza się
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
niziol_pl
Nowicjusz


Telefon: 6670
Operator: Plus
Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-01-21, 00:41   n6670 nie włącza się

Witam,
Jak w temacie, tel wogóle nie startuje. Wcześniej zapalał się wyświetlacz wyskakiwał napis "nokia" , a teraz nic. Po podłączeniu do ładowarki też nic. W sumie mam nowy tel, ale chciałbym się dowiedzieć może da się jeszcze przy tym coś pogrzebać i zrobić go :)
Pozdrawiam.
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-01-21, 10:10   

Na naładowanej baterii sproboj tego
Telefon wylaczony i przytrzymujes *,3,ziel sluch, wlacznik. Czasem pomaga.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2009-01-21, 10:38   

telefon jest martwy! sprawdz najpierw baterie, podlacz do ladowarki na 15 min i zobacz czy sie laduje, nastepnie pod komputer jak masz boxa jakiegos.
^
 
     
niziol_pl
Nowicjusz


Telefon: 6670
Operator: Plus
Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-01-21, 13:31   

martwy..m baterie i nadal nic. Procesor? Ram? czy cos innego?

[ Dodano: 2009-01-21, 13:32 ]
ladowalem baterie, zmienialem i nic. jakis podzespol?
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2009-01-21, 16:38   

niziol_pl, ale opisz dokładniej w jakiej sytuacj przestał się włanczac. najlepiej podłączyć go do boxa zobaczyć czy zczytuje etc
^
 
  Skype
     
niziol_pl
Nowicjusz


Telefon: 6670
Operator: Plus
Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-01-21, 23:50   

hm przestal sie wlaczac po tym jak duzo korzystalem z niego z interneru (gg miedzy innymi) wtedy sie wieszal i wylaczal. Az w koncu sie nie wlaczyl. W serwisie powiedzieli ze plyta glowna i ze to cala wartosc tel.. niestety nie mam boxa.. Jakis najtanszy? inne pomysly?
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2009-01-22, 00:33   

lukaczmarek, co zczytasz jak jest telefon martwy? w local mode nie przejdzie.
niziol_pl, najtanszy box to prodigy z 50zl, badz tez UFS lub JAF clone. Do tego musisz miec kabel za 9zl(do tego konkretnego modelu i 7610 tez pasuje). Oprogramowanie itd znajdziesz a jak nie to jak kupisz w/w sprzet ktorys to napiszesz na forum a na pewno ktos pomoze.

[ Komentarz dodany przez: EMEK: 2009-01-26, 22:22 ]
W regulaminie jest punkt o reklamie.
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2009-01-26, 22:21, w całości zmieniany 2 razy  
^
 
     
niziol_pl
Nowicjusz


Telefon: 6670
Operator: Plus
Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-02-04, 14:40   

telefon nadal martwy.. może ma ktoś pomysł jak go ożywić? jakiś ram może padł albo coś takiego? może wie ktoś jak sprawdzić, co wylutować, co wlutować, cokolwiek :)
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2009-02-04, 14:57   

niziol_pl, masz hot air? (stacja na gorace powietrze)? podlaczales pod boxa ten tel? jak obie opcje na nie to lepiej nie grzeb tylko zapytaj sie kogos z forum to moze ci zrobi za darmo!!
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2009-02-04, 15:13, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
niziol_pl
Nowicjusz


Telefon: 6670
Operator: Plus
Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-02-09, 00:05   

A do czego jest ten hot air?
no to wysyłam zapytanie do użytkowników forum czy ktoś podjąłby się naprawy, lub tylko zerknięcia w ten telefon? proszę o kontakt na pw.
pozdrawiam.

[ Komentarz dodany przez: Domi: 2009-02-09, 00:11 ]
takie sprawy na pw
Ostatnio zmieniony przez Domi 2009-02-09, 00:10, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-02-09, 10:12   

niziol_pl, Tak na marginesie mógłbyś w profilu napisać skąd jesteś :razz: to by było łatwiej :wink:
^
 
  Skype
     
niziol_pl
Nowicjusz


Telefon: 6670
Operator: Plus
Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-03-03, 19:56   

z iłży koło radomia :P
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 5000d-2 nie włącza się logos2000 BB5 1 2011-10-06, 11:14
Brak nowych postów Nokia 6220c nie włącza się czacha777 BB5 1 2011-11-13, 14:22
Brak nowych postów Nokia X2, włącza się i za chwile wyłącza Karu HW 4 2012-02-15, 20:23
Brak nowych postów 6120c-1 nie włącza się (RESET) karamba26 BB5 1 2012-03-27, 12:49
Brak nowych postów LG L5 II - Nie włącza się, zatrzymuje... enchantment LG 3 2014-11-25, 10:47