PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > najnowszy soft do 6280


najnowszy soft do 6280

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » najnowszy soft do 6280
Przesunięty przez: sundance_kid
2009-05-30, 14:28
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
piciu89 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6280
Operator: Orange
Dołączył: 29 Maj 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-05-29, 13:18   

No wlasnie chodzi o to ze nic nie moge znalesc. Ciezko idzie mi szukanie po forum a jak juz znajde to instrukcja jest za trudna dla mnie, albo z linkow ktore sa podane nie moge nic sciagnac:/

[ Dodano: 2009-05-29, 14:23 ]
a jak juz gdzies na tym forum jest podana taka instrukcja to moge do niej prosic link? naprawde nie wiem jak tutaj to wszystko ogarnac
^
 
     
AdSense


[adrian] 
Wie co mówi


Telefon: 3110c@3500c
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 307
Skąd: Rząśnik/ k. Wyszkowa
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2009-05-29, 13:52   

tu masz instrukcje do phoenix'a http://forum.pasjagsm.pl/...008-vt16154.htm tutaj jest link do phoenix'a http://rapidshare.com/fil....12.7.38366.exe co prawda instrukcja jest do phoenix'a 2008 a link do phoenix'a 2009 ale procedura flashowania przebiega tak samo... tu zamieszczam link do paczek Firmware http://rapidshare.com/fil...3_v355_6280.exe http://rapidshare.com/fil...8_v356_6280.exe

Gdyby coś nie tak z linkami, to pisz na forum skoryguje błędy
Miłego flashowania i wysokich transferów;p
^
 
 
     
piciu89 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6280
Operator: Orange
Dołączył: 29 Maj 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-05-29, 18:14   

jeszcze ostatnie pytanie z mojej strony:) jak mam to sciagnac? bo ja troche d... jestem w tych sprawach:P wyskakuja mi te 2 zegary i co dalej mam dusic? podejzewam ze free ale nie wiem co pozniej. W ogole wielke dzieki za tak rychle odpowiedzi i uzyczanie swojej wiedzy:)
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2009-05-29, 18:16   

piciu89, kolego nigdy nie ściągałeś z rapidshare ?? klikasz free czekasz kilkadziesiąt sekund i ściągasz. kolejny plik po 15 minutach
^
 
  Skype
     
piciu89 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6280
Operator: Orange
Dołączył: 29 Maj 2009
Posty: 4
Wysłany: 2009-05-30, 09:09   

Dziekuje bardzo za pomoc:) nie wiedzialem ze tak szybko i bez problemowo mozna tu uzyskac pomoc:)
Jednak wgranie nowego oprogramowania nie rozwiazalo mojego problemu:/ nie wiem czy moge tu zadac to pytanie bo sie nie znam, aparat nadal mi nie chce sie właczyc... Wyswietla tylko "operacja sie nie powiodła". Wyczytalem gdzies ze moze byc to tasma... Jaka mam pewnosc ze to wlasnie to? i ze jej wymiana pomoze?
^
 
     
jubi20 
Moderator



Telefon: Telepatia
Operator: Heyah
Pomógł: 54 razy
Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 630
Skąd: Zamość
Wysłany: 2009-05-30, 09:45   

piciu89 napisał/a:
A wgrac chce nowego softa dlatego ze aparat mi sie nie chce właczyc bo sie przywiesza!


soft na niedziałajacy aparta hmmm... ciekawe ;)
_________________
Sprzedam Uniwersalne Sita BGA rozstaw 0.5
Naprawa Telefonow - Lublin/Zamość
Kupie uszkodzone telefony
Wysyłkowy Serwis tel.
^
 
 
     
[adrian] 
Wie co mówi


Telefon: 3110c@3500c
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 24
Dołączył: 27 Sty 2009
Posty: 307
Skąd: Rząśnik/ k. Wyszkowa
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2009-05-30, 10:22   

piciu89, ja stawiam na 99% że to taśma ze wszystkimi przypadkami gdzie pojawiał się komunikat ''operacja nie powiodła się'', w tym modelu pomogła wymiana taśmy lcd
^
 
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-05-30, 13:47   

temat nie działającego aparatu w 6280 był poruszany tylę razy że hoho. głównie pomagało podmienienie małej płytki klawiatury bo tam jest ten układ od aparatu, tzw "golden eye"
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Najnowszy GARMIN pod 5800 dreadlook GPS 0 2011-08-26, 10:19
Brak nowych postów Soft c902 mirashdi SW 0 2011-10-22, 16:37
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39