PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nie działa aparat w 6610i


nie działa aparat w 6610i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nie działa aparat w 6610i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
damtel21 
Użytkownik


Telefon: nokia 6610
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 20 Sty 2006
Posty: 111
Wysłany: 2006-01-25, 13:46   nie działa aparat w 6610i

nie moge włączyć aparatu jak wchodze w kamere to wyskakuje komunikat KAMERA WYŁĄCZONA nawet flash nie pomógł
^
 
     
AdSense


paflica88
Nowicjusz


Telefon: mam wiele
Operator: Plus
Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 66
Wysłany: 2006-01-25, 14:04   

a moze spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne *#7780#...
^
 
     
mavelius 
Wie co mówi
Nokia Team


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 359
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-01-25, 20:16   

Podmień układ odpowiedzialny za kamere... alebo go podgrzej...Sprawdz czy moduł kamery cyfrowej ma zasilanie... W takim przypadku masz prawdopdobnie problem, ze sterowaniem, a nie z samym obiektywem...
_________________
No po co Ci głowa?

No jesz niom?

Czy czasami pomyslisz?

Twój wybór!
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-01-25, 21:31   

mozesz najpierw sprobowac przeczyscic styki od modulu kamery
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
mavelius 
Wie co mówi
Nokia Team


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 359
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-01-27, 10:15   

Domi Jak tam chcesz przeczyscić styki modułu kamery... Tam obiektyw jest lutowany. hmmm Czy chodzi Ci o wykręcenie obiektywu, i przeczyszcznie go? Ale myśle, że to nie pomoże, bo to chyba jest jakaś usterka raczej programowa... Jak by było coś brydne albo nie działało to by obraz był czarny, albo by pokazywały się jakieś bzdury heh
_________________
No po co Ci głowa?

No jesz niom?

Czy czasami pomyslisz?

Twój wybór!
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-01-27, 11:34   

mavelius, a caly modul sie nie wyciaga z plyty? wiem ze tak jest w 6230 i to robilem wiec myslalem ze w 6610i tez sie wyciaga... nawet mialem niedawno 6610i i tez mi sie wydawalo ze da sie wyciagnac :?
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Aparat Neo V keller Sony Ericsson 3 2012-03-23, 20:28
Brak nowych postów Modem huawei e160 blueconnect - nie d... vipmaciek Internet 1 2012-06-01, 14:13
Brak nowych postów ginger nie działa na nowej wersji and... missmaple42 Ginger 1 2012-06-09, 15:07
Brak nowych postów Aparat lustrzanka Sorvino Co wybrać? 3 2012-12-12, 16:36
Brak nowych postów Kamerka / aparat do kręcenia VLOGÓW Misiork Hardware 1 2014-10-30, 15:54