PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3100- nie ma dzwonków


Nokia 3100- nie ma dzwonków

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Nokia 3100- nie ma dzwonków
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-03-15, 22:50   Nokia 3100- nie ma dzwonków

Siema. Mam nokie 3100 ktora nie ma dzownkow. Buzer jest dobry. Sprawdzalem wg schematu na hw.pasji i w jednym miejscu nie mam przejscia. Co teraz mam zrobic. Czy cos wymienic czy zrobic zwyklym drucikiem obejscie??? z gory dzieki!!!pozdro!!
Ostatnio zmieniony przez wntl 2006-03-16, 00:22, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-03-15, 23:12   

kowalkarol1, jezeli powinno byc przejscie (zadnego elementu po drodze) a nie ma - to polaczyc!
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
mavelius 
Wie co mówi
Nokia Team


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 359
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-03-16, 08:23   

Tam jest taki malutki układzik, wiec sporóbuj go wygrzać (uważaj bo lubi latać, a stawianie micro BGA jest jeszcze trudniejsze nić zwykłych BGA). Jeśli nie brakuje Ci jakiegoś elementu i wszystkie przelotki są dobre to zajmij się tym układem.

W dziale zdjęcia serwisowe znajdziesz, do tej usterki solucje.

Pozdrawiam
_________________
No po co Ci głowa?

No jesz niom?

Czy czasami pomyslisz?

Twój wybór!
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-03-16, 15:33   

czyli naprzyklad jezeli nie mam obejscie to ciachnac drucik tak?? domi??(a tak przy okazji musze ci kase wplacic)??

[ Dodano: 2006-03-16, 15:35 ]
Domi a tak okolo ile bys chcial za zrobienie tych dzwonkow???? to bym ci wyslal!!!!

[ Dodano: 2006-03-16, 16:03 ]
a mtego ukladziku nie wygrzeje bo nie mam HA!!!wiec co mam zrobic??

[ Dodano: 2006-03-16, 22:06 ]
sprawdzlaem jeszcze raz wg schematu na hw.pasji i mam wszedzie przsejscia. Wynika z tego ze to chyba wina softu, ale czy to mozliwe??!!

[ Dodano: 2006-03-16, 22:17 ]
dobra dzieki. Oczywiscie jak w przypadku mojej noki 35io popatrzylem i zaczela dzialac!!! Moze ktos go zamknac ten temat??!!!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39