PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 3100 simlock


nokia 3100 simlock

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia 3100 simlock
Zamknięty przez: bubek3
2006-03-31, 00:35
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Popers 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3100
Operator: Plus
Wiek: 34
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 2
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2005-06-18, 12:20   nokia 3100 simlock

witam kupilem ostatnio nowa nokie 3100 i chcialem z niej sciagnac simlocka programem NokiaFREE Unlock Codes Calculator v3.20.03 i lipa bledny kod, prosze o pomoc w sciagnieciu simlocka z tego telefonu

Nokia 3100
V 06.01
18-03-05
RH-19
IMEI: 356214003782122
Polkomtel PLUS GSM

z gory dzieki !
^
 
 
     
AdSense


bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-06-18, 12:35   

Wpisz:

#pw+298055410652465+1#

jak nie zejdzie to:

#pw+796130312423241+7#
^
 
 
     
Popers 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3100
Operator: Plus
Wiek: 34
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 2
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2005-06-18, 12:54   

dzieki wielkie ten drugi kod zadzialal, moglbys piwiedziec czym wygenerowales te kody ;)
^
 
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-06-18, 13:47   

Popers, to nie zależy od programu tylko od versji boxa i ustawienia Asic. Wydaje mi się, że bubek3 ustawił Asic2 i Box V1
^
 
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-06-18, 15:35   

mdawidm, źle kombinujesz :P Czym :?: hmmm... wygenerowałem ją za pomocą stronki Pasji... jak ja ją kocham :D

PS.: Jeżeli zadziałał to czy możesz kliknąć pomógł :?: :D
^
 
 
     
Grzedob 
Nowicjusz


Telefon: 602171353
Operator: Era
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 2
Skąd: Bielsko
Wysłany: 2005-06-18, 16:29   

bubek3 napisał/a:
mdawidm, źle kombinujesz :P Czym :?: hmmm... wygenerowałem ją za pomocą stronki Pasji... jak ja ją kocham :D


To może i mnie możesz pomóc?
Nokia 3100 nie wiem jaki soft.
IMEI: 356214003762439 sieć to Plus
i za żadne skarby kody mi nie pasujua a simlock jak był tak jest!
Plizzzzz...
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-06-18, 17:02   

Grzedob, wersja softu jest nie potrzebna ;)
Spróbuj tego:

#pw+293495516146604+1#

jak nie pójdzie to:

#pw+316506535477510+7#

Ale pamiętaj kod możesz wpisać tylko 5 razy, więc jeżeli już te szanse wykorzystałeś to lock Ci nie zejdzie kodem(pozostanie kabel)
^
 
 
     
Grzedob 
Nowicjusz


Telefon: 602171353
Operator: Era
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 2
Skąd: Bielsko
Wysłany: 2005-06-18, 17:20   

Dzięki! Człowiek uczy się całe życie:-( Myślę że było więcej jak 5 prób! Pozostaje kabelek...
^
 
     
Dexus 
Nowicjusz


Telefon: Nokia
Dołączył: 25 Cze 2005
Posty: 1
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2005-06-25, 17:54   

Pytanie jak sie wpisuje to "pw"?? Bo nie wiem za dobrze
^
 
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-06-25, 20:09   

Aby wpisać p 3 razy klikasz na *
Aby wpisać w 4 razy klikasz na *
^
 
 
 
mariusz84 
Nowicjusz


Telefon: nokia3100
Operator: Plus
Dołączył: 05 Lip 2005
Posty: 2
Skąd: biały
Wysłany: 2005-07-05, 17:40   

Siema także mam problem z nokią 3100, kod wygenerowany w DTC4 nie działa (zarówno 1 jak i 7). Prosze o pomoc.


Nokia 3100
V 06.01
18-03-05
RH-19
IMEI: 356214004930779
Polkomtel PLUS GSM
^
 
 
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 28
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-07-06, 12:37   

mariusz84, spróbuj:

#pw+384556204217065+1#

#pw+433857656110666+7#
^
 
 
 
mariusz84 
Nowicjusz


Telefon: nokia3100
Operator: Plus
Dołączył: 05 Lip 2005
Posty: 2
Skąd: biały
Wysłany: 2005-07-06, 15:13   

bubek3,
dzieki 2 kod zadziałał, gdzie mogę "kliknąć że pomogłeś"???
^
 
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-07-06, 19:23   

mariusz84, niestety jeśli nie zakładałeś nowego tematu nie mozesz kliknąć "pomógł". Mozna kliknąć jednynie w temacie, który się samemu założyło.
^
 
 
 
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-06, 22:50   

LUDZIE !!!, przecież tu na stronce pasji macie generator i instrukcje jak z niego korzystać :!:
^
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39