PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 3100 - włącza się ale nic nie wyświetla.


nokia 3100 - włącza się ale nic nie wyświetla.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia 3100 - włącza się ale nic nie wyświetla.
Przesunięty przez: mrELO
2006-04-09, 07:57
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
hopowianek 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Dołączył: 08 Kwi 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-04-09, 07:43   nokia 3100 - włącza się ale nic nie wyświetla.

Witam mam problem z nokia 3100 slabo dzialal glosnik wiec go rozkrecilem i po skreceniu odpala sie ale nic nie wyswietla?
Ostatnio zmieniony przez mdawidm 2006-04-09, 09:19, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-04-09, 09:23   

hopowianek, zapewne wyświetlacz nie styka. Złóż jeszcze raz!
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
hopowianek 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Dołączył: 08 Kwi 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-04-09, 09:33   

To czemu sie klawiatura podswietla i ekran zapala ale nic nie wyswietla
^
 
     
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2006-04-09, 10:46   

hopowianek, temu że diody swiecą i podświetlająklawiaturę i wyświetlacz.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
toporek18 
Starszy Użytkownik



Telefon: rozne :-)
Operator: Heyah
Pomógł: 2 razy
Wiek: 31
Dołączył: 07 Wrz 2005
Posty: 181
Skąd: Gubin rulezzzz
Wysłany: 2006-04-09, 13:29   

hopowianek, na 99% cos ze zlaczem wyswietlacza, cos zle zlozyles:P sprobuj delikatnie docisnac zlacze, jak nic nie da to sprawdz na innym wyswietlaczu, przyjrzyj sie tez zlaczu na plytce, moze uszkodzona ktoras nozka.
^
 
     
hopowianek 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Dołączył: 08 Kwi 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-04-10, 08:20   

+Rozkrecilem jeszcze raz i złożyłem faktycznie nie bylo styku .
Thx za podpowiedz ale głośnik podzczas rozmowy cichy jakby gdzies rozmówca był kilometr od telefonu?
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-04-10, 09:48   

hopowianek, wymien glosnik
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
hopowianek 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Dołączył: 08 Kwi 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-04-10, 10:28   

Bede chyba musiał tyko gdzie go kupic bo to juz antyk
^
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-04-10, 11:20   

No nie gadaj że to antyk :) a glośniczki kupisz wszędzie.
^
 
     
hopowianek 
Nowicjusz


Telefon: nokia
Operator: Plus
Dołączył: 08 Kwi 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-04-10, 11:50   

Ok

[ Dodano: 2006-04-10, 23:06 ]
Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa przy przyjsciu smsa czy rozmowy głosnik dzwoni isygnał jest ok a przy rozmowie cicho czy to jest wina głośnika ??
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów LG L5 II - Nie włącza się, zatrzymuje... enchantment LG 3 2014-11-25, 10:47
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39