PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3120 simlock


Nokia 3120 simlock

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Nokia 3120 simlock
Zamknięty przez: bubek3
2006-07-03, 21:48
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-07-04, 14:47   

Piotrekch, spróbuj tych:

#pw+935012552322124+1#

#pw+823201242174614+7#
^
 
 
 
AdSense


siekierka7 
Nowicjusz


Telefon: 694555321
Operator: Era
Dołączył: 20 Lip 2005
Posty: 1
Skąd: Toruń
Wysłany: 2005-07-20, 16:39   

Też mam problem z Nokią 3120 i z sim-lockiem prosiłbym o kody
Imei: 356653007165786
Sieć Era

Dzięki za pomoc !
^
 
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-07-20, 17:34   

siekierka7, masz

#pw+949292566764005+1#

#pw+446237563454145+7#
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-07-22, 11:42   

Powierze generowanie kodów wam do Nokii 3100. Nr IMEI: 356214002628342, blokada sim-lock na plusa. Potrzebuje na szybko kodów, sam nie mam zabardzo jak wygenerować bo nie mam dostępu do programu generującego kod, który mam na dysku, a ściagać mi się nie chce. Sprawa pilna.
Ostatnio zmieniony przez boss_53 2005-07-22, 13:15, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
  Skype
     
Faster20 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3120
Operator: Plus
Dołączył: 22 Lip 2005
Posty: 2
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-07-22, 13:13   

Mam prośbe mam nokie 3120 prosze o kody :
imei: 355680000194258
siec: t-mobile ------->>united kingdom
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-22, 14:13   

Faster20, spróbuj tych
#pw+855821770350526+1#
#pw+942472767076777+7#


boss_53, spróbuj tych

#pw+255935575321130+1#
#pw+319316137755413+7#
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-07-22, 14:24   

boss_53, masz

#pw+255925575321130+1#

#pw+319306137755413+7#

wntl coscik mi się zdaje że źle wygenerowałeś je :D ale nie jestem pewien :/ niech boss sprawdzi :D
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-07-22, 14:44   

bubek3, wntl, THX zadziałało :-D
^
 
  Skype
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-07-22, 14:52   

boss_53, tylko które bo sam się pogubiłem :/ są 2 różne kody różniące się jedną liczbą :/
wntl[b], czym generowałeś kod ?

kody [b]wntl
:

#pw+255935575321130+1#
#pw+319316137755413+7#

moje:

#pw+255925575321130+1#
#pw+319306137755413+7#

Ja generowałem przez strone Pasji :|
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
boss_53 
Expert
Początkujący



Telefon: Nokia N97
Operator: Era
Pomógł: 42 razy
Dołączył: 28 Lis 2004
Posty: 1353
Skąd: Northampton
Wysłany: 2005-07-22, 15:04   

bubek3, to właśnie Twoje próboałem, tego szczegółu jednej cyfry nie zauważyłem.
^
 
  Skype
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-22, 15:09   

bubek3, a jakiego boxu używałeś?? bo ja v1

[ Dodano: 2005-07-22, 16:13 ]
na stronce pasji !!
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Faster20 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3120
Operator: Plus
Dołączył: 22 Lip 2005
Posty: 2
Skąd: Polska
Wysłany: 2005-07-22, 15:19   

Bubek prosze cie znajdz mi dobry kod
bo wntl wpisalem i lipa zostala mi 1 proba bo wczesniej sam prubowalem :/ POMOCY

[ Dodano: 2005-07-22, 16:39 ]
mam pytanie jak wykozystam wszystkie mozliwosci to sim locka tylko kalblem sciagne no nie ??
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 31
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-22, 15:43   

nie no to ja sie juz poddaje :/
kod operatora 23430
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2005-07-23, 00:25   

Faster20, masz o ile wntl dobrze podał kod operatora (a na pewno dobrze podał) to simlock bez problemu zejdzie ;)

#pw+855811770350526+1#

#pw+942462767076777+7#


Cytat:
jak wykozystam wszystkie mozliwosci to sim locka tylko kalblem sciagne no nie ??
tak, zejdzie tylko i wyłącznie po kablu ;)
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
adms31
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3120
Operator: Heyah
Dołączył: 03 Lip 2006
Posty: 1
Wysłany: 2006-07-03, 12:33   

Hej!Mam problem z simlockiem w mojej noki 3120.
Mozecie mi pomóc?Bardzo proszę.
Imei: 357605003354821
Sieć: Era GSM

Posiadam Heyah ale to chyba podchodzi pod Era GSM co nie?
Bardzo proszę o pomoc :D
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39