PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 3120 simlock


nokia 3120 simlock

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia 3120 simlock
Zamknięty przez: mdawidm
2006-04-07, 13:46
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
przemeksik 
Użytkownik



Telefon: Nokia 6630
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 124
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2006-04-07, 06:44   nokia 3120 simlock

witam mam telefon nokia 3120 i simlocka na ere i mam problem ze zdjeciem :/ imei to 357605/00/725880/4
^
 
 
     
AdSense


bieniuM! 
Nowicjusz



Telefon: DCT3,DCT4
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 03 Lis 2005
Posty: 61
Skąd: Sk-ce
Wysłany: 2006-04-07, 08:25   

Kiedyś czytałem ze z niektórych telefonów nie da sie zdjąć normalnie sim-locka i, że trzeba w miejscu zaznaczonym czerwonym prostokątem zmienić wartość na ''orginal'' a puzniej już tylko caclulate :)
Z jednej 3100 udało mi sie tak zdjąć więc powodzenia
Pozdro
_________________
www.Infonokia.pl

http://www.megaofftop.yoyo.pl/index.php?ap=9
^
 
 
     
przemeksik 
Użytkownik



Telefon: Nokia 6630
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 124
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2006-04-07, 13:37   

dzieki dziala :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39