PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3220 ZASIĘG!!!


Nokia 3220 ZASIĘG!!!

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Nokia 3220 ZASIĘG!!!
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kyso1989
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 22
Wysłany: 2006-09-04, 17:35   Nokia 3220 ZASIĘG!!!

Cześć mam problem kupilem nokie 3220 w komisie. I on chyba nie dziala na częstotliwość 1800 bo w miescie gdzie znajduje sie komis wszystko gra a u mnie niema zasięgu a jakies 3 km odemnie stoi ogromny odbiornik z Orange.. Co robić bo ten debil z komisu niechce mi oddac kasy, co z tym fonem moze być??
^
 
     
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-09-04, 17:49   

ja bym pogrzal uem'a tak proformo a co do kolesia z komisu to z zycia wiem ze mozesz go teraz za przeproszeniem pocalowac w du.. i kasy ci nie bedzie chcial oddac niestety - zaproponuj wymiane na inny - predzej sie dogadasz ;)
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
kyso1989
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 22
Wysłany: 2006-09-04, 20:14   

nie wiem czy bede taki spokojny zeby go o cos prosić:D zapier*** go jutro!! a rozebrac go nie moge bo mam plombe a bylem juz z tym w Urzedzie Praw Konsumenta nie wiem co tam wymysla:D
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-09-05, 22:26   

nic ;p

[ Dodano: 2006-09-05, 23:29 ]
a ze tak dodam od siebie, bo sam pracowalem w komisie to juz nie takich kozakow jak ty przerabiali na peczki - dobrze ci radze idz na ugode bo tymbardziej sie nie dogadasz - wiem z doswiadczenia w pracy ;> ;d
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
kyso1989
Nowicjusz


Telefon: Nokia 3310
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 22
Wysłany: 2006-09-06, 19:37   

NO wiec na kompromis nie poszedlem oferowal mi za to N6610:/ porazka :evil: a uem'a wygrzalem chyba bo to tak orietacyjnie robilem:D jest to gdzies w poblizu anteny??
Pozdrawiam kyso1989
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Zasięg w Łodzi Qrucjata Sieci Komórkowe 1 2016-03-07, 14:09