PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3510- jak wgrać polifonie


Nokia 3510- jak wgrać polifonie

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Nokia 3510- jak wgrać polifonie
Przesunięty przez: mrELO
2006-02-06, 11:53
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-06, 11:46   Nokia 3510- jak wgrać polifonie

witam @ll mam pytanie co do nokii 3510 (bez i ) hehe macie jakiś sposób na to zeby polifonie wżucić na ten telefon?? czy wogóle można gdzieś popbrać do tej nokii coś ?? jak by cos toś miał to plis piszcie :) bym był wdzieczny pozdro @ll
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
Ostatnio zmieniony przez wntl 2006-02-06, 14:29, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-02-06, 15:37   

yakumo, pewnei że można, najlepiej przez kabel. Jeśli nie masz kabla wrzuć na serwer i ściagnij przez WAP, płacisz wtedy tylko za połączenie :]
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-07, 09:22   

a mógł byś napisać jak mam to zrobić i ile kosztuje takie połączenie ?? a i czy ktoś ma coś do nokii 3510 ? np. d\zwony aplikacje gry czy cośtam ? bym był wdzieczny bo ja nie moge znaleść tylko do 3510i jest tgo multum :(:(:(

[ Dodano: 2006-02-07, 09:54 ]
a z kabla to jak to trzeba wżucać ?? i jakim probramem :)??????

[ Dodano: 2006-02-07, 11:26 ]
nio ludzie pomóżcie jak mozecie plissss kto wie niech pisze prośba
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
^
 
 
     
bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-02-07, 16:36   

1. Wrzucić możesz np. tutaj
2. Cena zależy od operatora, sprawdz na stronie
3. Zajrzyj do downloadu Pasji, jest bardzo dużo aplikacji na 3510i
4. Mozesz wrzucić np. takim kablem, programem Oxygen Phone Manager/Nokia PC Sutie/Mobile Media Browser
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-11, 11:09   

nio tak ale ja potrzebuje czegoś na n3510 bez "i" :D no teraz juz wiem ze moge tylko 3 polifonie doniej załadowac nieowiem dlaczego to tak jest :(:(:( za mało pamieci czy co?? a gierek hymmm nie da sie wogóle bo wzucilem ale nigdzie nie znalazłem jej :(:(:( mogli buy zrobić zeby polifonni wiecej sie miescilo :):) pozdreo :):):) to jak coś by ktoś miał na 3510 bez "i" to pisać :):):)
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-02-11, 11:18   

yakumo napisał/a:
no teraz juz wiem ze moge tylko 3 polifonie doniej załadowac nieowiem dlaczego to tak jest :(:(:( za mało pamieci czy co??


A co za problem sobie sprawdzić ile wolnego zostało??? w 3510 jest pamięć współdzielona, wiec jak chcesz więcej dzwonków to zrób czystke gdzie indziej. Polecam lekture:
"Nokia 3510 - instrukcja obsługi"

yakumo napisał/a:
a gierek hymmm nie da sie wogóle bo wzucilem ale nigdzie nie znalazłem jej


Szukaj jej tam gdzie wrzuciłeś, ja ze względu na prostote polecam program

bartek2109 napisał/a:
4. Mozesz wrzucić np. takim kablem, programem Oxygen Phone Manager/Nokia PC Sutie/Mobile Media Browser


Mały, nie zawala systemu i praktycznie 0 problemow.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-13, 15:19   

No tak ale jak to zrobić mozę cos podpowiesz nie posiadam instrukcji wcieło mi gdzieś ją wsadziłem szukałem nie moge znaleść :(:(:( jak mógłyś podesłac mi nawet moze być tylko to o czym pisałeś.
Cytat:
A co za problem sobie sprawdzić ile wolnego zostało??? w 3510 jest pamięć współdzielona, wiec jak chcesz więcej dzwonków to zrób czystke gdzie indziej. Polecam lekture:
"Nokia 3510 - instrukcja obsługi"

Właśnie używam oxygena no to tylko polifonie wzucilem i nic pozatym gierka nie poszła ja mówiłem tego nokia suite nie używałem a MMB własnie jakieś kłopoty z nim miałem jak go uruchomiłem i wszystko spoko wykrywa fon spoko tylko pokazuje mi sie folder galeria i tylkio to nic wiecej nie moge zrobić nie moge wzucić nic nie moge na niego kliknąć nic poprostu :(:(:( a moze ty byś miał tego progsa ze wszystkim zeby jużż działał :D pozdro

[ Dodano: 2006-02-13, 15:21 ]
więc jak byś mógł powiedizec albo coś podesłać jak to zrobić było by spoko :)
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
^
 
 
     
DeVilio 
Starszy Użytkownik
o_O



Telefon: se k810i
Operator: Play
Pomógł: 4 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 146
Skąd: triocity...
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-13, 16:00   

kiedys jak probowalem wrzucic polifonie i gierce do 3510i (wiem ze masz fona bez i, ale zlacze jest takie same) to wogole nie chcialo wykryc telefonu, raz wykrylo, potem bum i nic. Co sie okazalo? zlacze nie stykalo. :] Wystarczylo docisnac i wsio gralo. yakumo, moze sporoboj przywrocic ustawienia fabryczne? bo z tego co piszesz to masz w fonie dosyc spory balagan. Przywroc ustawienia fabryczne i wybierz na czym ci najbardziej zalezy, na polifonii czy na grach.. Pozdrawiam
_________________
Podpis usunięty przez moderatora
^
 
 
     
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-13, 18:40   

DeVilio rozumiem cie ale na oxygenie mi wykrywa bez problemu :) tylko na MMB niezabardzo :(:(:(
DeVilio napisał/a:
moze sporoboj przywrocic ustawienia fabryczne? bo z tego co piszesz to masz w fonie dosyc spory balagan.
właśnie niewiem co jest grane na tym fonie :):) niedawno go kupiłem i niewiem co on ma i na co go stać :D
DeVilio napisał/a:
Przywroc ustawienia fabryczne i wybierz na czym ci najbardziej zalezy, na polifonii czy na grach
no a jak przywruce te ustawienia to co poleci ?? te midy co wgralem i te śmiecie ?? no przepuśćmy ze bym to zrobił i co dalej gdzie mam to wgrać? jak nic nie chce dalej iść :(:(:( moze ktoś jednak zna sie na tym fonie bo podejzewam że 3510i a 3510 to jest jednak różnica w pamieci bo jak wżucałem na 3510i to sporo wszystkiego weszło a tu niewiem co jest i tak samo próbowałem postępować i nic :(:( pozdro
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
^
 
 
     
DeVilio 
Starszy Użytkownik
o_O



Telefon: se k810i
Operator: Play
Pomógł: 4 razy
Wiek: 33
Dołączył: 16 Sty 2006
Posty: 146
Skąd: triocity...
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-13, 19:09   

mzoe też sproboj na google poszukac jakis solucji do tego telefonu... cos napewno znajdziesz. A jezeli chodzi o przywracanie ustawien fabrycznych to poleci najprawdopodobniej polifonia, tapetki, ustawienia... jezeli masz wpisy z ksiazki tel na telefonie to tez pojda.. Ale przy okazji caly syf tez sie skasuje.... spropoj.
_________________
Podpis usunięty przez moderatora
^
 
 
     
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-13, 22:35   

DeVilio to jak byś znalazł coś ciekawego na necie czy coś to pisz ok??? był bym bardzo wdzieczny znalazłem intrukcje hymmm nic nie pisze o pamieci itd. wiec juz sam neiwiem ile i co moge zapodac :(:(:( pozdro @ll i przypominam ze to nie 3510i tylko 3510 ale bez "i" :D:D:D

[ Dodano: 2006-02-18, 23:36 ]
no dobra pytanie za 1000000 punktów jak zwonić pamięć próbowałem wywalić obrazki nie ma takiej opcji gierki też niedarady polifonie tylko przez mmb ale neiwiem czy mozna standardową moze coś poradzicie ??
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39