PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3510i błysneła i nie działa.


Nokia 3510i błysneła i nie działa.

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Nokia 3510i błysneła i nie działa.
Przesunięty przez: mdawidm
2006-03-03, 16:59
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-03-03, 14:30   Nokia 3510i błysneła i nie działa.

Mam taki problem. Kumpel dal mi 35i i mowil ze dzialala i nagle blysnela wylaczyla sie. Wlaczyl blysnelo i koniec. Telefon nigdy nie byl rozbierany. Jak zdjalem ekran ten co jest sim. To obok tych glownych ukladow jest tak jakby sadza. Czy to tak jest czy to mi sie cos takiego tylko pokazwalo?? dzeki z gory za pomoc

[ Komentarz dodany przez: xury: 2006-03-03, 17:17 ]
mod
następnym razem bardziej precyzuj temat
Ostatnio zmieniony przez xury 2006-03-03, 17:16, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 41
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-03-03, 17:14   

kowalkarol1 to nie sadza to klej to jest normalne. Na pocżatek proponowałbym przeflashować.
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-03-03, 17:32   

narazie musze sobie zlozyc prodigi a nie chce mi sie. Jak co to napisze co bylo. Pozdro!!
^
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 108
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-03-03, 21:52   

bleah ja milem tez tak z moja 3510i i zapewnie padl soft

i tak nawisem
NIGHDY ALE TO NIGDY NNIC NIE SSCIAGJACE PRZEZ HTTP ODPOWIEDNI FORMAT PLIKU I TELFONLEZY ZRESZTA I NAWET NA WAPSTERZE MOZNA "ZłAPAC SYFA"
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-03-03, 22:21   

to skad brac softy???

[ Dodano: 2006-03-03, 22:56 ]
czy byla by mozliwosc wgrania softu przez kabel com ale podlaczany pod lpt??? bo mam tak przejsciowke z lpt na com i sie zastanawiam. Pewnie traktowac to jak jakis chinol. Tylko skad pobrac jakis program do tego?? z gory dzieki
^
 
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 27
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2006-03-03, 23:56   

Nie da sie zrobic takiej kombinacji.
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-03-04, 09:35   

kowalkarol1, mozesz kupic chinola (3510i nie zaszkodzi), mzoesz isc do serwisu i wgrac. wybor nalezy do Ciebie
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2006-03-10, 23:09   

Siema. Ja mam rece ktore lecza. Rozlozylem fonka pogapilem sie na niego. Zlozylem. Patrze a tu co??? fon sie wlacza. Wszystko cyka!!!!!!!!!! Dzieki pozdro!!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39