PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 3650 - zdjecia z siemensa - nie dzialaja


nokia 3650 - zdjecia z siemensa - nie dzialaja

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia 3650 - zdjecia z siemensa - nie dzialaja
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
przemeksik 
Użytkownik



Telefon: Nokia 6630
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 124
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2006-05-26, 18:15   nokia 3650 - zdjecia z siemensa - nie dzialaja

otoz mam problem dosyc dziwny otoz mialem 2 razy podobna sytuacje z siemensami raz wyslalem zdjecie (z c65) poprzez irde doszlo lecz przy proboje otwarcia "nie mozna otworzyc zdjecia" jest format jpg nie ma polskich znakow w nazwie , 2 przypadek wyslanie mmsa z siemensa cxv70 i dalej nie mozna otworzyc zdjecia po przegraniu zdjecia na karte pamieci i wlozeniu karty do czytnika zdjecie o dziwo dziala a w telefonie nie O_o czym to moze byc spowodowane ?
^
 
 
     
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-05-26, 18:40   

a inne zdjecia dzialaja ??? moze siemens sie zabezpieczyl w jakis sposob ;p ;)
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
przemeksik 
Użytkownik



Telefon: Nokia 6630
Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 11 Cze 2005
Posty: 124
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2006-05-26, 19:44   

no wlasnie w tym problem ze tylko z siemensa nie chodza , a glebia kolorow i format jest zgodny wszystko procz siemensa jakies dziwne fatum :D zdjecia oczywiscie robione aparatem siemensa w c65 i cxv75 takze cos musi byc nie tak
^
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 27
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-05-26, 20:47   

Ja mam tak samo na N-gage. zdjęcia z C65 nie działają. Może to wina symbiana że nie obsługuje tego formatu? może jakiś inny nagłowek jest którego te wersje symbiana nie potrafią odczytać
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Lavok 
Nowicjusz



Telefon: 7650+3310
Operator: Heyah
Wiek: 31
Dołączył: 02 Lip 2005
Posty: 59
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2006-06-06, 17:48   

hmm mialem to samo... jedyne wyjscie - przez irde do pc > otworzyc np w irfanview > zapisac jako jpg > wyslac na nokię przez irdę :) swoją drogą jest to bardzo dziwne. Pozdro!
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-06-06, 22:08   

Zamiescie te zdiecia to sie zobaczy czy maja cos niezwyklego w budowie.
Prosze o zamieszczenie z Siemensa i Nokii. To nie musza byc te same zdiecia.
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 34
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2006-06-07, 14:28   

N 3650
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39