PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > NOKIA 6030 simlock


NOKIA 6030 simlock

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » NOKIA 6030 simlock
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
larry 
Nowicjusz


Telefon: SE T290i
Operator: Plus
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 6
Skąd: z OW
  Wysłany: 2005-12-27, 14:31   NOKIA 6030 simlock

Witam. Chcialem zdjąć simlocka z tego telefonu - sieć O2 LOOP no i : jako model biorę asic 2, jako generator Box 32802 i generuję kody. Wpisuję bez karty i nic się nie dzieje...z kartą to dostaję "Cannot undo restriction". Chciałbym się dowiedzieć czy w tym modelu da się sciągnąć simlocka?
^
 
 
AdSense


bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2005-12-27, 16:22   

"Cannot undo restriction" oznacza "Nie można cofnąć ograniczeń"

Ktoś 5 razy wpisał błędny kod i zablokował licznik. Pozostaje Ci tylko box.
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
 
larry 
Nowicjusz


Telefon: SE T290i
Operator: Plus
Dołączył: 13 Cze 2005
Posty: 6
Skąd: z OW
Wysłany: 2005-12-27, 17:01   

Z angielskim nie mam problemów, ale nie widzialem jak zinterpretować ten komunikat. Dzięki, pozdrawiam.
^
 
 
mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 30
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2005-12-27, 17:21   

larry, z tego modelu da się ściągnąć simlocka ale limit wpisywania kodów w Twoim przypadku został wykorzystany, tak jak powiedział bartek2109. Pozostaje Ci box, bo kodem simlocka już nie ściągniesz.
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
 
bern 
Użytkownik



Telefon: HTC Wizard
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Sie 2005
Posty: 104
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-07, 19:14   

czy ktos wie jakie jest tlumaczenie na polski tego komunikatu?

dzis probowalem sciagnac simlocka z 6030 i kolezanka mowi ze nikt nie wpisywal zadnych kodow a ja nie wpisalem ani razu zle bo nawet nie reagowal na wpisanie krzyzyka na koncu :/ po wlozeniu karty wyrzuca "ograniczone funkcje telefonu" - czy to wlasnie znaczy ze zablokowoany? :/

nie chcialem zakladac nowego tematu ale nie znalazlem zadnego wyjasniajacego
_________________
memory... fajf... NOKIX i wszystko jasne :)
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-06-07, 21:04   

W Nokii 6030, 6101 i innych kod wpisujemy z wlozona obca karta.
^
 
     
bern 
Użytkownik



Telefon: HTC Wizard
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Sie 2005
Posty: 104
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-06-07, 21:08   

nie da sie :/

wlozylem i nie przyjmuje zadnego klawisza - tylko pika.
na wysiwietlaczu jest "ograniczono funkcje telefonu" i na srodku jest "cofnij" ale nie reaguje na zaden klawisz. :(
_________________
memory... fajf... NOKIX i wszystko jasne :)
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39