PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 6100-tylko sie podswietla


nokia 6100-tylko sie podswietla

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia 6100-tylko sie podswietla
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
bartas204 
Nowicjusz


Telefon: w800
Operator: Plus
Wiek: 37
Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 4
Skąd: Sława Lubuskie
  Wysłany: 2006-05-02, 19:02   nokia 6100-tylko sie podswietla

witam -jest to moj pierwszy post ,więc pozdrawiam

Mam problem z moją nokią ,dostałem ją z zalanym wyświetlaczem ,zamówilem na allegro nowy,zamontowalem go ale tylko sie podswietla na niebiesko ,slychac przyciski,po wlozeniu karty sim ,wpisuje pin,słysze melodyjke powitalną noki ale zasięgu chyba nie ma :(
więc teraz nie wiem co robić z tym telefonem?
moczylem go w spirytusie ,wysuszyłem ale dalej sie tylko podświetla,wszystko dociskałem itp.

Będe wdzięczny za wszystkie odp.Pozdrawiam Bartek
_________________
:) zbieram kase na boxa....
^
 
 
     
AdSense


bartek2109 
Starszyzna
R+



Telefon: k300i
Operator: Heyah
Pomógł: 14 razy
Dołączył: 31 Maj 2005
Posty: 682
Skąd: Makowiska City
Wysłany: 2006-05-02, 23:18   

bartas204, zmień soft. Jest o tym temat na forum.
_________________
Fata viam invenient...Przeznaczenie znajdzie drogę
^
 
 
     
bartas204 
Nowicjusz


Telefon: w800
Operator: Plus
Wiek: 37
Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 4
Skąd: Sława Lubuskie
Wysłany: 2006-05-03, 11:08   

ale jak się zalogowalem ,i próbowałem zadzwonic do siebie to nie mógł znalesc ,czyli zasiegu nie ma,opłaca sie to robic czy sprzedac?
_________________
:) zbieram kase na boxa....
^
 
 
     
maniek600p 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 18 Paź 2005
Posty: 44
Skąd: Otwock
Wysłany: 2006-05-03, 11:26   

*****
_________________
http://dziecineostrady.prv.pl
Ostatnio zmieniony przez maniek600p 2012-10-09, 23:59, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
bartas204 
Nowicjusz


Telefon: w800
Operator: Plus
Wiek: 37
Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 4
Skąd: Sława Lubuskie
Wysłany: 2006-05-03, 12:19   

zmiana fw to co? ?? ?? jesli sie włacza to nie ma sensu chyba w wannie ultradzwiekowej myc.
_________________
:) zbieram kase na boxa....
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-05-04, 13:28   

bartas204 napisał/a:
zmiana fw to co?


firmware - soft

bartas204 napisał/a:
jesli sie włacza to nie ma sensu chyba w wannie ultradzwiekowej myc.


Oj jest sens, i to wielki ja bym od tego zaczynal. Dziś telefon się włącza, ale czy do jutra nie skoroduje?

Co do wyświetlacza to na pewno pomoże, a z zasiegiem to już dalsza zabawa.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
bartas204 
Nowicjusz


Telefon: w800
Operator: Plus
Wiek: 37
Dołączył: 02 Maj 2006
Posty: 4
Skąd: Sława Lubuskie
Wysłany: 2006-05-04, 23:42   

dziękuje bardzo
ze względu ze nie mam boxa udam się do jakiegos servisu i zapytam się za ile mi to zrobią.
jak powiedzą 20 zł to dam ,jak więcej to wystawiam na allegro :)
_________________
:) zbieram kase na boxa....
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów [MyDevil.net] Hosting pod node.js, ro... MyDevil Kosz 0 2014-10-25, 01:18
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39