PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 6101 sprawna ale..??


nokia 6101 sprawna ale..??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia 6101 sprawna ale..??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
  Wysłany: 2008-07-22, 20:55   nokia 6101 sprawna ale..??

Witam! wie ktoś może co dolega tej nokii??:

http://www.allegro.pl/ite...cesoriami_.html

wklejam opis usterki:
100% sprawny wylko wyświetlacz główny uszkodzony pokazują się 2 czarne kreski i całe białe tło.

Wie ktoś może?? :mrgreen:
^
 
 
     
AdSense


GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-07-22, 20:57   

Możliwe że to wina LCD lub też taśmy.
^
 
  Skype
     
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2008-07-22, 21:01   

a ty gsmservice co byś w pierwszej kolejności wymienił??
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-07-22, 22:30   

nie koniecznie, ona chyba ma filtr po drodze nie? moze gniazdo gdzies naderwane?
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-07-23, 09:46   

Dodajmy, że bez obejrzenia telefonu nie mozna stwierdzic co jest zepsute. chyba, ze widac pekniety LCD. Ale to tez nie wiesz, czy tylko to.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2008-07-23, 10:08   

na razie zamówiłem wyświetlacz, zobaczymy co z tego wyjdzie
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-07-23, 10:19   

adammmos, a nie lepiej bylo zamowic tasme? (taniej) ?
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39