PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 6230i - jak skonfigurować?


Nokia 6230i - jak skonfigurować?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Nokia 6230i - jak skonfigurować?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
radek6
Nowicjusz


Telefon: 6230i
Operator: Orange
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 4
  Wysłany: 2006-02-14, 23:43   Nokia 6230i - jak skonfigurować?

Witam wszystkich serdecznie:)

mam taki problem z nokia 6230i i mysle ze ktos moze mi pomoze :)

mianowicie , telefon byl kupowany w erze , standartowo , wszystkie ustawienia na mms , wap over gprs... , usatwione byly na ere , a ze telefon mam w orangu (czy jak w idei jak kto woli :) ) , to sobie przez storne oranga skonfigurowalem phona niby. no i jest ok , mmsy dzialaja , wap dziala , ale jak jakis programik z javy chce sie polaczyc z netem to nie ma bata :/ gg nie dziala , mini opera tez nie , nic (tzn dziala , ale jak przychodzi do polaczenia to sie nie moze polaczyc :) ) .

wszystkie pomysly mile widziane
pozdrawiam
:)

Mod: Nastepnym razem pisz taki tutul zeby bylo wiadomo o co chodzi!
Ostatnio zmieniony przez Domi 2006-02-14, 23:47, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-02-14, 23:53   

wgrac CP z Orange i bedzie ok.. Ostatnio koles mial taki sam problem..
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
radek6
Nowicjusz


Telefon: 6230i
Operator: Orange
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 4
Wysłany: 2006-02-15, 00:33   

MasterJapko,
a co masz na mysli pod skrutem "CP" :) ??
pozdrawiam
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-02-15, 16:10   

w przypadku gdy nie posiadamy boxa i nie wiemy nic o pliku CP nalezy bezzwlocznie zglosic sie do serwisu zeby wgrali nam czysty soft nie zasmiecony plikiem CP innego operatora niz uzywamy
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
radek6
Nowicjusz


Telefon: 6230i
Operator: Orange
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 4
Wysłany: 2006-02-15, 18:41   

:)
aha , i wszystko jasne , czeka mnie wizyta w serwisie :) no ale jak trzeba to trzeba :)

pozdrawiam i dzieki za odpowiedz.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39