PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 6310i i samoczynne wyłączanie


nokia 6310i i samoczynne wyłączanie

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia 6310i i samoczynne wyłączanie
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Tomeeks 
Nowicjusz


Telefon: 660783756
Operator: Era
Dołączył: 17 Lut 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-02-17, 21:08   nokia 6310i i samoczynne wyłączanie

Witam. Właśnie stałem się posiadaczem nokii 6310i. Tlefon jest prawie nowy, i tez tak wygląda. Problem trkwi w tym że telefon potrafi się sam wyłączyć np. lezy sobie na biurku i nagle wyświetlacz gaśnie, a tak to działa bez zarzutu. Czym to moze być spowodowane. Pozdrawiam Dodam ze telefon posiada soft 7.00
^
 
     
AdSense


bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-02-17, 21:36   

odegnij styki od bateri może sie bateria nie styka.
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-02-17, 23:18   

Tomeeks, telefon wylacza sie nawet jak lezy spokojnie nie ruszany? jesli tak to pomysl bercika12345 odpada...
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Tomeeks 
Nowicjusz


Telefon: 660783756
Operator: Era
Dołączył: 17 Lut 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-02-18, 14:17   

no raczej odpada, bo bateria solidnie sie trzyma, i w tym włąsnie problm ze lezy nieruszany, po prostu wyłącza sie i klapa
^
 
     
mavelius 
Wie co mówi
Nokia Team


Telefon: 6310i
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 11 Wrz 2005
Posty: 359
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-02-18, 15:27   

W sumie to mogło by pomóc wymycie i wygrzanie... ale w tym modelu to chyba mało przydatne bo UEM i UPP są klejone... i spotkałem się z przypadkami, że po grzaniu telefon już nie wstał. Potem tylko zostanie nam wyrywanie układów i stawianie nowych, a to już nie jest takie łatwe. Ja proponuje wykąpanie, wygrzanie... wszystkioego poza UPP i UEM (no można je lekko podgrzać, ale nie grzać), Następnie przefashowanie i może bedzie dobrze.
_________________
No po co Ci głowa?

No jesz niom?

Czy czasami pomyslisz?

Twój wybór!
^
 
 
     
mrugaczek 
Wie co mówi
ale czy naprawde ??



Telefon: DCT3 i 4
Operator: Orange
Pomógł: 3 razy
Wiek: 25
Dołączył: 14 Lut 2006
Posty: 261
Skąd: Kraków
Ostrzeżeń:
 5/5/6
Wysłany: 2006-02-18, 17:46   

Znam ten BÓL i to baaaaaaaaaaaaaardzo dobrze miałem to samo z nokią 3310 wystarczy wymienić baterie. Gwarantuje Ci że to zadziała albo nie nazywam się Michał tylko kłamca.
_________________
Gość popatrz na moją Sygnaturkę http://img469.imageshack....ygmaras2ov8.jpg THX dla MaVer
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-02-18, 18:48   

Tomeeks, napisz cos wiecej - dzieje sie tak samo jak bateria jest naladowana do pelna czy nie ??? i sprawdz jaki prad pobiera telefon
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Tomeeks 
Nowicjusz


Telefon: 660783756
Operator: Era
Dołączył: 17 Lut 2006
Posty: 3
Wysłany: 2006-02-18, 19:01   

narazie działą znów 1 dzień bez zarzutu, ani raz sie sam nie wylączył, a własnie bateria ma tylko jedna kreseczke, czesto sie wyłączał jak miał wszystkie kreseczki, czyli bateria pełna, styki sprawdzałem i wszystko jest ok, a bateria oryginalna z nokii
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39