PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 6360 Bez gniazda sim?


Nokia 6360 Bez gniazda sim?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Nokia 6360 Bez gniazda sim?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pawlored
Starszy Użytkownik


Telefon: nokia6020
Operator: Plus
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 127
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-12-11, 19:16   Nokia 6360 Bez gniazda sim?

Witam. Mam nokie 6360 z zagranicy nie ma w niej miejsca na karte sim. Wie moze ktos czy da sie z niej zrobic normalnego fona? A moze wie ktos czy dostane w Polsce baterie do niej?
Ostatnio zmieniony przez EMEK 2007-12-11, 22:25, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


KamilGSM 
Użytkownik
...GSM...



Telefon: Nokie
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 24
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 121
Skąd: Online
Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2007-12-11, 20:56   

A to ty ją z ameryki przywiozles ze nie ma miejsc na SIM ? i pytanie nie ma miejsc na SIM CZY MA WYRWANE MIEJSCE NA SIM ? a co do bateri to nie bedzie tam pasowac od 6310 ,6210 ?
_________________
Smart Clip+Scard,Setool,Mt box+aktywacja BB5,Raskla+mikroskop BB5,Ns pro,UFS,Cruiser, NA TAKIM SPRZECIE PRACUJE ,ZAPRASZAM !
^
 
 
     
pawlored
Starszy Użytkownik


Telefon: nokia6020
Operator: Plus
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 127
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-12-11, 21:03   

Nie ma miejsca na sim. A bateri poszukam na allegro moze znajde. Tylko wlasnie niewiem jaka bedzie pasowac.
^
 
 
     
KamilGSM 
Użytkownik
...GSM...



Telefon: Nokie
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 24
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 121
Skąd: Online
Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2007-12-11, 21:49   

to tego czy da sie przerobic to ci nie powiem a chodz by taka : http://www.allegro.pl/ite...ah_polimer.html
tylko ci mowie nie jestem pewien czy to tam tak idzie ale myśle ze tak, to ten tel ci on odpala wogóle ?
_________________
Smart Clip+Scard,Setool,Mt box+aktywacja BB5,Raskla+mikroskop BB5,Ns pro,UFS,Cruiser, NA TAKIM SPRZECIE PRACUJE ,ZAPRASZAM !
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-12-11, 21:57   

Nawet jak wyczarujesz w niej gniazdo SIM, to i tak w polsce zasiegu nie bedzie.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
pawlored
Starszy Użytkownik


Telefon: nokia6020
Operator: Plus
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 127
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-12-11, 21:59   

Dzieki. Czyli mam bezuzyteczny telefon. A mozesz mi wyjasnic jak on dziala np.w USA bez karty?
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-12-11, 22:00   

pawlored, numer przypisany do telefonu - jednorazowka
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
pawlored
Starszy Użytkownik


Telefon: nokia6020
Operator: Plus
Dołączył: 11 Sie 2007
Posty: 127
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-12-11, 22:05   

ale jak go wlacze to bedzie mozna zobaczyc jego mozliwosci?
^
 
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-12-11, 22:19   

tak :] powinny dzialać
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-12-12, 00:50   

pawlored napisał/a:
ale jak go wlacze to bedzie mozna zobaczyc jego mozliwosci?
wszystko bedzie dzialac oprocz zasiegu
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39