PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 6600problem z mp3


nokia 6600problem z mp3

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia 6600problem z mp3
Przesunięty przez: EMEK
2008-08-21, 16:59
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kuller 
Nowicjusz


Telefon: 6600
Operator: Orange
Dołączył: 21 Sie 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-08-21, 16:14   nokia 6600problem z mp3

Witam

Posiadam Nokie 6600 i wczoraj miałem ustawiony dzwonek w formacie mp3. Usunąłem wczoraj coś bo mi wyskakiwał błąd " coś mp3 dek" i od wczoraj mi wyskakuje ze "nieobsługiwany format dźwięku dzwonka". Proszę pomóżcie mi zrobić to żebym mógł MP3 ustawić jako dzwonek!!

Aha i jeszcze czy są nowsze aktualizacje V5.27.0 28-06-04 NHL 10 ??Bo coś jak by mi wolno ta nokia chodziła myśli długo?


I jeszcze o nokia pc suit jaki ściągnąć bo wersja 7.0.8.2 instaluje się wykrywa mi tel przez blootoch ale wyskakuje ze nie można uwierzytelnić telefonu czy coś takiego.

Proszę o pomoc!!
^
 
     
AdSense


korpi 
Wie co mówi


Telefon: Nokia N73
Operator: Plus
Wiek: 28
Dołączył: 29 Lut 2008
Posty: 274
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-08-21, 19:34   

Telefon nie obsługuje mp3!

Ale się nie bój, telefon ma sybmbiana więc da się coś zrobić czyli wgrać jakiś player. Soerry teraz ci nie powiem bo stoje na SE. Ale od czego ma się google ;D
^
 
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-08-21, 20:45   

http://odsiebie.com/pokaz/433589---4fd0.html

Po zaaplikowaniu plugins.sis powinno wykrywac mp3 w menu wyboru dzwonka, jak nie instaluj wszystko co w paczce.
Wrzucaj do pamieci tel.

[ Dodano: 2008-08-21, 21:48 ]
EMEK napisał/a:
Aha i jeszcze czy są nowsze aktualizacje V5.27.0 28-06-04 NHL 10
Ja na necie widze 5.53.0
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
kuller 
Nowicjusz


Telefon: 6600
Operator: Orange
Dołączył: 21 Sie 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-08-22, 08:03   

a da sie zaktualizować tel poprzez bluetooth??
^
 
     
GSMservice 
Expert
Prawie Expert :P


Telefon: N95 ,k500
Operator: Heyah
Pomógł: 49 razy
Wiek: 27
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1051
Skąd: Kętrzyno --> Lębork
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-08-22, 08:27   

Cytat:
a da sie zaktualizować tel poprzez bluetooth??

Zapomnij.
Nie da rady tylko przez kabel.
^
 
  Skype
     
kuller 
Nowicjusz


Telefon: 6600
Operator: Orange
Dołączył: 21 Sie 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-08-22, 11:27   

a jaką wersje PC suit muszę zassać do 6600?? Ściągam tą najnowszą to po instalacji muszę wybrać połączenie wybieram bluetooth i na kom wyskakuj czy przyjmę połączenie daje tak i później wyskakuje info ze nie może uwierzytelnić tel czy coś takiego.


Co z tym zrobić??

[ Dodano: 2008-08-26, 15:57 ]
Lipa widzę ze nikt tego nie wie :(
^
 
     
escape76 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6600
Operator: Heyah
Wiek: 27
Dołączył: 18 Sie 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-08-27, 21:54   

ja mam nokie 6600 i kożystam z "PC Suite for Nokia 6600",
link do niego:
http://europe.nokia.com/A...uite_110_pl.zip
_________________
escape76
^
 
 
     
kuller 
Nowicjusz


Telefon: 6600
Operator: Orange
Dołączył: 21 Sie 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-08-28, 08:40   

Aha ja mam to pc suite i to najnowsze tez i po instalacji wybieram połączenie bloetooh znajdzie mi kom a jak chce połaczyc zeby cos przesłać to wyskakuje " nie może uwierzytelnić telefonu" czy coś takiego.

Może to jest spowodowane poprzez mojego windowsa bo mam jakąś przerubke xp. I na tym windowsie moze mi nie poleci PC Suite.

A powiedzcie mi jeszcze jaki najlepiej program do krecenia filmów zassac i do słuchania mp3. I jakie jeszcze są przydatne programy do 6600!!
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-08-28, 14:36   

A jaki BT masz?
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
kuller 
Nowicjusz


Telefon: 6600
Operator: Orange
Dołączył: 21 Sie 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-08-28, 14:50   

Kupiłem go na Allegro:http://allegro.pl/item396054691_396054691.html

Miałem Nokie 6630 i normalnego xp i BT działał normalnie wszystko ok wysyłanie na kome i na kompa!!
A teraz mam jakiegoś xp przerobionego niby lepszego i mi nie działa BT z pc suite.
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-08-28, 14:59   

kuller, Tez mialem ten problem z polaczeniem. Grzeb w sofcie od BT, ja kilka wersji testowalem i na ktorejs zadzialalo
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
escape76 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6600
Operator: Heyah
Wiek: 27
Dołączył: 18 Sie 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-08-30, 10:46   

przed włączeniem tego programu pc suit ,musze się połączyć przez BT, przez port szeregowy interfejsu Bluetooth, i wszystko działa

[ Dodano: 2008-08-30, 11:49 ]
a co do windowsa ja mam MX7, to jest zmodyfikowany windows professional sp3 i wszystko mi działa
_________________
escape76
^
 
 
     
Radzisz
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6600
Operator: Era
Dołączył: 02 Sie 2008
Posty: 16
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-10-06, 06:08   

EMEK napisał/a:
http://odsiebie.com/pokaz/433589---4fd0.html

Po zaaplikowaniu plugins.sis powinno wykrywac mp3 w menu wyboru dzwonka, jak nie instaluj wszystko co w paczce.
Wrzucaj do pamieci tel.


Mam pytanie co do tego. Wgrałem wszystkie pliki, chciałem ustawić dzwonek Mp3, i nadal to samo. :(
^
 
     
escape76 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6600
Operator: Heyah
Wiek: 27
Dołączył: 18 Sie 2008
Posty: 7
Wysłany: 2008-10-06, 21:30   

też miałem kiedyś ten problem, wejdź na ten link:
http://forum.pasjagsm.pl/-vt17330.htm#115536

tam jest wszystko napisane
_________________
escape76
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39