PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 7360 po wlaczeniu za kilka sekund gasnie


nokia 7360 po wlaczeniu za kilka sekund gasnie

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia 7360 po wlaczeniu za kilka sekund gasnie
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
jar6 
Nowicjusz


Wiek: 65
Dołączył: 19 Paź 2004
Posty: 43
Skąd: Wilno
Wysłany: 2007-12-28, 16:36   nokia 7360 po wlaczeniu za kilka sekund gasnie

Witam

Wgralem do 7360 kilka gier Java (.jar) i po odpaleniu jednej z nich telefon wylaczyl sie. Teraz, gdy wlaczam, to zaczyna logowac sie, wyswietla text powitalny i wylacza sie. Tak jest przy wlozonej karcie sim.
Gdy wyjmuje sim, wyskakuje napis "prosze wlozyc sim", na 112 takze dzwoni, wiec jest to chyba wina softu :???:

Ile kosztuje wgranie softu do 7360?

Dzieki z gory
_________________
Pozdrawiam.
^
 
     
AdSense


KamilGSM 
Użytkownik
...GSM...



Telefon: Nokie
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 23
Dołączył: 21 Paź 2007
Posty: 121
Skąd: Online
Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2007-12-28, 16:50   

Zalerzy to od serwisu .. +/- 30zł
_________________
Smart Clip+Scard,Setool,Mt box+aktywacja BB5,Raskla+mikroskop BB5,Ns pro,UFS,Cruiser, NA TAKIM SPRZECIE PRACUJE ,ZAPRASZAM !
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-12-28, 18:54   

jar6, czesta usterka w tym modelu, soft do zmiany. Stracisz wszystkie dane z tel.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
jar6 
Nowicjusz


Wiek: 65
Dołączył: 19 Paź 2004
Posty: 43
Skąd: Wilno
Wysłany: 2007-12-28, 20:29   

bez BOXa pewnie nie da sie wgrac softa?
:?:
_________________
Pozdrawiam.
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-12-28, 20:34   

jar6, Nie
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
jar6 
Nowicjusz


Wiek: 65
Dołączył: 19 Paź 2004
Posty: 43
Skąd: Wilno
Wysłany: 2007-12-28, 20:48   

EMEK,

mam kabelek do niego, ale nie moze polaczyc sie z komputerem. Chinski kabel: usb data cable for 7360, connectivity adapter cable. Czy takim mozna zmienic soft?

Dzieki za odp

[ Dodano: 2007-12-28, 21:12 ]
przeciez 7360 to DCT-4. Czytalem, ze soft do DCT-4 wgrywa sie tylko przez BOXa :roll:
_________________
Pozdrawiam.
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-12-29, 00:40   

Cytat:
bez BOXa pewnie nie da sie wgrac softa?
Potrzebny jest box, moj blad jezykowy.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39