PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia 7610


nokia 7610

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia 7610
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Lemon
Nowicjusz


Telefon: 6230
Operator: Era
Dołączył: 30 Kwi 2006
Posty: 5
Wysłany: 2006-04-30, 17:38   nokia 7610

mam pytanie mam nokie 7610 i chce zdjac z niej simlocka jaki bedzie asic i box ?
^
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-04-30, 17:47   

Czy prosisz sie o nastepnego warna? Czytaj FAQ to bedziesz wiedzial http://www.pasjagsm.pl/mo...-pageid-59.html
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
mrELO 
Starszyzna
Złośnik :D


Telefon: 6070
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 34
Dołączył: 12 Maj 2004
Posty: 847
Skąd: Opoczno
Wysłany: 2006-04-30, 19:11   

Bledna nazwa tematu !!
Jesli nie poprawisz to zarobisz kolejnego warna.
Jesli zalozysz kolejny temat o simlocku -kolejny warn

Przemysl swoje zachowanie na tym forum i wyciagnij odpowiednie wnioski.
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39