PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 8800 - polskie menu i soft


Nokia 8800 - polskie menu i soft

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Nokia 8800 - polskie menu i soft
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Adley
Nowicjusz


Telefon: N73
Operator: o2
Dołączył: 27 Sie 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-08-27, 22:32   Nokia 8800 - polskie menu i soft

Witam.

Właśnie kupiłem Nokię 8800 Arte.
Chciałbym zrobić update softu i wgrać polskie menu.
Próbowałem coś powalczyć jak tutaj ale coś nie bardzo. Wiem, że to jest inny typ telefonu.

Problem jest chyba banalny (na początku) - gdy podłączam telefon do PC to nie wykrywa mi go ;-(
Nie wiem czy muszę mieć jakieś sterowniki czy co?

POMÓŻCIE !!!
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-08-27, 23:08   

Adley, Bez Boxa nie wgrasz softu do tego modelu
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 34
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2008-08-29, 20:22   

Adley napisał/a:

Problem jest chyba banalny (na początku) - gdy podłączam telefon do PC to nie wykrywa mi go ;-(

A ładuje Ci się?
Po podłączeniu USB powinienes miec na telefonie komunikat w jakim trybie ma pracować telefon, w moim komputerze nie masz dodatkowego dysku? Na innym kablu próbowałeś? PCSuite lub inne instalowałeś?
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
Adley
Nowicjusz


Telefon: N73
Operator: o2
Dołączył: 27 Sie 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-08-29, 22:31   

EMEK napisał/a:
Adley, Bez Boxa nie wgrasz softu do tego modelu

No nie wiem, ale w servisie noki dziś mi powiedzieli, że to można zrobić samemu (update softu).
Podłączam telefon - wykrywa coś ale nie wie co. Tak jakby nie było sterowników. Mam oczywiście najnowszy Nokia PC Suite i dalej to samo.

Może mi ktoś pomóc?
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-08-30, 08:15   

Cytat:
No nie wiem, ale w servisie noki dziś mi powiedzieli, że to można zrobić samemu
to w serii bb5
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39