PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia


nokia

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
wolf300 
Nowicjusz



Telefon: htc touch pro
Operator: Orange
Dołączył: 25 Sie 2009
Posty: 6
  Wysłany: 2010-03-22, 18:10   nokia

Witam mam takie pytanie czy jak ściągnę sobie telefon z USA pracujący w WCDMA2100/900 (HSDPA) / EGSM900, GSM850/1800/1900 MHz (EGPRS) to czy będzie on działał w Polsce?
^
 
     
AdSense


_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1191
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-03-22, 19:20   

W Polsce używa się 900/1800
^
 
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-22, 23:10   

Poza aglomeracjami miejskimi, gdzie uzywa sie 900MHz może być problemik z zasięgiem.
Choc nie do konca rozumiem jakich czestotliwosci uzywa ten tel fo GSM
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
wolf300 
Nowicjusz



Telefon: htc touch pro
Operator: Orange
Dołączył: 25 Sie 2009
Posty: 6
Wysłany: 2010-03-23, 11:22   

w ogóle istnieje możliwość wgrania nowego softa żeby telefon działał w Polsce?
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 33
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1048
Skąd: Bąków
Wysłany: 2010-03-23, 15:03   

wolf300, po pierwsze nie wiemy o jskim telefonie wogóle mówisz a po drugie to na jakiej czestotliwości działa zależy od tego jak jest zbudowany softem tego nie zmienisz
^
 
  Skype
     
wolf300 
Nowicjusz



Telefon: htc touch pro
Operator: Orange
Dołączył: 25 Sie 2009
Posty: 6
Wysłany: 2010-03-23, 22:21   nokia

oto link do tego telefonu wraz z opisem

http://www.saleele.com/go...Cell+Phone.html
^
 
     
_Brutus 
Moderator
dragon podśmiechujek



Telefon: Samsung Ace II
Operator: Plus
Pomógł: 49 razy
Wiek: 26
Dołączył: 20 Lis 2005
Posty: 1191
Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-03-23, 23:17   

Będzie działać. Ale szczerze to nie polecam n96...
^
 
  Skype
     
wolf300 
Nowicjusz



Telefon: htc touch pro
Operator: Orange
Dołączył: 25 Sie 2009
Posty: 6
Wysłany: 2010-03-25, 18:29   

A dlaczego nie polecasz N96?
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-25, 22:52   

bo ją ma i dziala gorzej od n95...
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39