PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > nokia3510 na klawie nie łapie mi jedynka membrana w porządku


nokia3510 na klawie nie łapie mi jedynka membrana w porządku

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » nokia3510 na klawie nie łapie mi jedynka membrana w porządku
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
paflica88
Nowicjusz


Telefon: mam wiele
Operator: Plus
Dołączył: 23 Gru 2005
Posty: 66
Wysłany: 2006-01-29, 12:37   nokia3510 na klawie nie łapie mi jedynka membrana w porządku

witam mam nokie 3510 w której czasami nie łapie przycisk 1 sprawdzałem membrane jest w porządku o co tu może chodzić...pozdrawiam całą ekipe PASJI...:)
^
 
     
AdSense


adamingo 
Użytkownik



Telefon: c45 :D
Operator: Plus
Wiek: 26
Dołączył: 02 Paź 2005
Posty: 76
Skąd: Wiocha street
Wysłany: 2006-01-29, 12:59   

paflica88, proponuję przeczyścić spirytusem
_________________
Gość siema!
^
 
 
     
maxitom 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6610
Operator: Orange
Wiek: 39
Dołączył: 02 Lut 2006
Posty: 3
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2006-02-02, 13:26   

można też przeskrobać membranke klawiatury lub wymienić na inną z innej matrycy.pomoże na 100%
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-02-10, 02:42   

a ja bym postawil na 95% na HW nie pamietam czy jest filtr jesli jest to do wymiany ;) bo "1" jest podlaczona sama bez pary z innymi
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
yakumo 
Użytkownik



Telefon: dct:3 i 4
Operator: Orange
Dołączył: 06 Paź 2005
Posty: 88
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-02-15, 14:24   

mama nen sam problem :( 1 mi czasami nie działa co fak to fakt ze niedawno mi niedziałały klawisze 4,8 i * no ale po rozkręceniu stwierdziłem że przeczyszcze lekko i zauwazyłem ze styki mi sie pourywały i przewieściły w klawiaturze więc przykleiłem i działa.:) Teraz 1 niewiem dlaczego nie działa mamnadzieje ze to ta sama przyczyna co w poprzednich:):):) pozdro

Edit by mod:
Jak chcesz edytowac post to klikaj na przycisk "edytuj" w prawym górnym rogu swojego postu.
_________________
--== Gość ==-- ZAWITAJ TU->
--== WSZYSTKO NA TEMAT NOKII 7650 ==--
>>PISZCIE !!<<
Ostatnio zmieniony przez mdawidm 2006-02-15, 18:58, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Membrana klawiatury Flake DCT-4 4 2007-01-04, 15:59
Brak nowych postów m3100 nie łapie sieci idyzer Inni Producenci 5 2008-12-21, 21:36
Brak nowych postów Nie łapie zasięgu po aktualizacji [n95] pewek1 BB5 9 2009-02-05, 16:47
Brak nowych postów samsung e250 po upadku nie łapie zasiegu razor2012 Samsung 3 2009-04-15, 14:58
Brak nowych postów NSS nie "łapie" telefonu korpi BB5 2 2010-01-07, 19:00