PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > NSS pod DCT4


NSS pod DCT4

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » NSS pod DCT4
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kapikp910i 
Nowicjusz


Telefon: SGH-i900 8GB
Operator: Plus
Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 32
Skąd: Gryfów Śląski
  Wysłany: 2009-01-21, 22:18   NSS pod DCT4

Szukałem na forum i nie udało mi się znaleść wersji NSS która by obsługiwała DCT4? Ma ktoś pomysł z kąd taką wziąść?
^
 
 
     
AdSense


kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2009-01-21, 22:41   

kapikp910i, a co ty bys chcial zrobic tym programem w dct4?
z tego co pamietam to nss obslugiwal boxa prodigy ktorego tez nawet mam gdzies i tylko tak dalo sie obslugiwac dct4 bodajze przez nss.
^
 
     
kapikp910i 
Nowicjusz


Telefon: SGH-i900 8GB
Operator: Plus
Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 32
Skąd: Gryfów Śląski
Wysłany: 2009-01-21, 22:48   

Potrzebuje zczytać dane z telefonu. A w mojej wersji NSS mogę dać tylko BB5 ;( i nie wiem jak to zrobić? Trzeba inna wersje patha dograć czy co?
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2009-01-22, 00:34   

jakie ty dane chcesz zgrac programem nss ?
^
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 33
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1048
Skąd: Bąków
Wysłany: 2009-01-22, 08:47   

kapikp910i, aby coś zrobić z dct4 potrzebujesz boxa samym programem nic nie zrobisz
^
 
  Skype
     
kapikp910i 
Nowicjusz


Telefon: SGH-i900 8GB
Operator: Plus
Dołączył: 21 Sty 2009
Posty: 32
Skąd: Gryfów Śląski
Wysłany: 2009-01-22, 11:43   

a jak już kupować box-a to najlepiej jakiego? chodzi mi o dobrą obsługę nokii + samsunga, wiem że to nie mały wydatek ale co byście polecali?
^
 
 
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 33
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1048
Skąd: Bąków
Wysłany: 2009-01-22, 12:05   

czyli musisz kupić 2 boxy. natomiast tematów o boxach było już ze 100 na forum nawet jest specjalny dział im przeznaczony wiec poszukaj
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi dct4 i simlock po fbusie ??? sander18 DCT-4 2 2007-08-26, 12:59
Brak nowych postów Mini toutorial - modyfikacja ppm i cn... xury [DCT4] Modyfikacje HW i SW 34 2007-12-31, 17:23
Brak nowych postów Odbudowa imei dct4 lichen111 DCT-4 10 2008-01-13, 12:29
Brak nowych postów kable od dct4 flashera do JAF-a adammmos SW 6 2008-10-29, 14:41
Brak nowych postów life timer w dct4 kocik1993 DCT-4 8 2011-05-29, 17:13