PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > ocb z 6310i resetuje sie skacze zasieg


ocb z 6310i resetuje sie skacze zasieg

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » ocb z 6310i resetuje sie skacze zasieg
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
krzys0331 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3310
Operator: Heyah
Dołączył: 21 Gru 2006
Posty: 2
Wysłany: 2008-07-04, 14:46   ocb z 6310i resetuje sie skacze zasieg

1resetuje sie tylko wtedy kdy kasuje wszystkie raporty jednoczesnie 2telefon po włączeniu działa od 1 do 2 minut i ginie obraz sa paski poziome albo cały ekran niebieski po wyciagnieciu bateri ekran jest normalny po chwili i telefon da sie włączy ale znowu dzieje sie to samo co dziwne jak wykonuje połączenie to moge gada 30 minut i nic rozłącze sie i powstaja kreski 3 skacze zasięg tam gdzie zawsze miałem pełen do skacze od 1 do 4 kresek z góry dzieki co z tym fantem zrobic??
^
 
     
AdSense


adammmos 
Starszy Użytkownik



Telefon: NOKIAróżne
Operator: Meteor
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 242
Skąd: z dużego pokoju --> Piła
Wysłany: 2008-07-04, 18:41   

myślę, że na początek trzeba by wgrać nowego softa
^
 
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-07-04, 20:41   

mi to na uwalony soft nie wyglada, raczej uem do wygrzania(a raczej grzany jest:) ).
^
 
     
krzys0331 
Nowicjusz


Telefon: nokia 3310
Operator: Heyah
Dołączył: 21 Gru 2006
Posty: 2
Wysłany: 2008-07-04, 21:27   

a da sie cos z tym zrobic ??
sprawdzałem płyte głowna to jest zimna nic sie nie grzeje
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2008-07-04, 21:44   

to ze jest plyta zimna to nie znaczy ze uklad sprawny... na pcozatek jednak soft ale watpliwe ze pomoze to..
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów [3330] gubi zasieg gdy bateria osłab... LuzaQ DCT-3 0 2010-09-04, 11:35
Brak nowych postów [n96] Resetuje się co jakiś czas evil86 BB5 1 2011-01-01, 13:20
Brak nowych postów NOKIA 6310i bartq88 Nokia 3 2011-02-07, 12:34
Brak nowych postów [Obsługa] 6310i dla Poznania foamy Ginger 0 2011-02-17, 18:30
Brak nowych postów Nokia 6310i czy Nokia 3510i Anubis32 Nokia 1 2011-09-12, 23:10