PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Potrzebny flash package Nokia 6610


Potrzebny flash package Nokia 6610

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Potrzebny flash package Nokia 6610
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
jarroq 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Kwi 2009
Posty: 7
Wysłany: 2009-04-27, 12:27   Potrzebny flash package Nokia 6610

Czemu proszę o to co powinno być w bazie www.handy-flashpage.tk? Bo tam nie ma:( "Account or package does not exist in this database". Proszę o wrzutke tej paczki jak ktoś posiada. Dzięki z góry. Pozdrawiam
^
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 31
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-04-27, 12:39   

jak ja klikam to jest
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
jarroq 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Kwi 2009
Posty: 7
Wysłany: 2009-04-28, 09:23   

A dziś pokazuje mi się coś takiego: "You arrived from an illegal URL (blank referer) and are not allowed to download this file."
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 34
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2009-04-28, 10:06   

jarroq a masz jakiegoś antyvira?
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
jarroq 
Nowicjusz


Telefon: kilka:)
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 27 Kwi 2009
Posty: 7
Wysłany: 2009-04-28, 10:20   

Avasta:)

[ Dodano: 2009-04-28, 10:27 ]
Nie możecie mi dać linka bezpośredniego? Mi to się pierdzieli, terez wyskoczyło mi że mam pobrać jakiś plugin. Zainstalowałem, no i teraz widzę button "Start download" ale p naciśnięciu wyskakuje czarne okienko i nic się nie dzieje. Pobierałem kilka softów z tej stronki i tylko przy 6610 są problemy.
^
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 29
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-04-29, 12:23   

ja też nie mogę.... hmmm
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2009-04-29, 12:55   

prosze
http://depositfiles.com/en/files/6253001

[ Dodano: 2009-04-29, 12:56 ]
aaa i jeszcze tutak jak by cos
http://www.wagih.net/support/nokia/DCT4/6610/5.65/
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39