PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > problem z 7610 - dziwna blokada, o co chodzi ?


problem z 7610 - dziwna blokada, o co chodzi ?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » problem z 7610 - dziwna blokada, o co chodzi ?
Przesunięty przez: bubek3
2008-02-09, 01:25
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
jasiumdcumdc 
Nowicjusz


Telefon: nokia N95
Operator: Vodafone
Dołączył: 14 Paź 2007
Posty: 22
Ostrzeżeń:
 6/5/6
  Wysłany: 2008-02-09, 00:31   problem z 7610 - dziwna blokada, o co chodzi ?

Witam
Mam problem z telefonem Nokia 7610 - działa, lecz nic nie mogę zrobić (wejść do menu czy też nacisnąć słuchawki) połączenie mogę odebrać jednak po rozmowie wyświetlacz jest ciemny. Dodatkowo przez przypadek zablokowałem klawiaturę, teraz już nie mogę jej odblokować – pozostało mi tylko odbieranie połączeń – na domiar złego nawet to czasami szwankuje. Wiecie może co z telefonem się dzieje ? jeszcze lepiej gdyby ktoś poradził co w takim wypadku zrobić, jak to naprawić ?
Dzięki.
_________________
jasiumdc
Ostatnio zmieniony przez bubek3 2008-02-09, 02:00, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
AdSense


lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2008-02-09, 07:51   

jasiumdcumdc, Na pierwszy rzut oka wyglada na to że ci nie działaja klawisze chociaż ten wyświetlacz wskazuje na coś innego. Czy jak naciskasz jakis klawisz to słychać jego dzwięk? Czy telefon nie został zalany?
^
 
  Skype
     
mysza-j 
Nowicjusz



Telefon: SX1+n73@ME
Operator: Plus
Wiek: 22
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 23
Wysłany: 2008-02-09, 09:56   

Moze wirus :?:
_________________
Moje telefony:
aktualnie uzywam> SX1(po tuningu i z linuxem)+ n73
czekają w szufladzie> s35, 5110, s65(z mp3), 3210
_______________________________________
Gość, siemka :)
http://www.handhelds.org/moin/moin.cgi/SiemensSX1
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-02-09, 11:25   

jasiumdcumdc, proponuje zmiane softu, jesli pomoze i po jakims czasie stanie sie to samo to wygrzanie flasha i ramu i dopiero zmiana softu
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
jasiumdcumdc 
Nowicjusz


Telefon: nokia N95
Operator: Vodafone
Dołączył: 14 Paź 2007
Posty: 22
Ostrzeżeń:
 6/5/6
Wysłany: 2008-02-09, 12:42   

witam i tak telefon nie byl zalany nigdy klawisze normalnie wydają dzwiek jak klawisze eh osobiście ja sadze ze to bedze cos z softem ja nie jestem fachowcem od telefonow ale troszke sie znam zmienialem sobie softa w n95 i polskei menu wiec moze i sie mi uda w tym zmienic czy to trudne i niewiem oco chodzi z tymi linkami czy z tych telefonow soft zadzala a i wogule dzeki za tak szybkom odpowiedz i pozdrawiam.

[ Komentarz dodany przez: EMEK: 2008-02-09, 13:03 ]
Zacznij używać przecinków, oraz modułu sprawdzania pisowni na forum. Twoje posty są trudne do zrozumienia.
_________________
jasiumdc
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-02-09, 13:35   

jasiumdcumdc, ta Nokia to dct-4, nie zmienisz softu kablem tylko potrzebny jest box serwisowy
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
jasiumdcumdc 
Nowicjusz


Telefon: nokia N95
Operator: Vodafone
Dołączył: 14 Paź 2007
Posty: 22
Ostrzeżeń:
 6/5/6
Wysłany: 2008-02-09, 14:23   

tak myslałem ze boxa trzeba ale dzeki za odpowiedz wiec nic stym nie zrobie pozdro
_________________
jasiumdc
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów nokia 3310 problem przy flashowaniu :/ bastek156 DCT-3 3 2014-04-05, 18:58
Brak nowych postów galaxy s3 problem z dźwiękiem na słuc... Rambo3 Samsung 0 2014-07-22, 00:15
Brak nowych postów Ginger dla Tychów - problem marta_g Ginger 0 2015-02-19, 12:49
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52