PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z Kamerą w nokia 6101


Problem z Kamerą w nokia 6101

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Problem z Kamerą w nokia 6101
Przesunięty przez: EMEK
2007-10-04, 15:50
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
djdzoint 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6101
Operator: Orange
Dołączyła: 04 Paź 2007
Posty: 2
  Wysłany: 2007-10-04, 10:59   Problem z Kamerą w nokia 6101

Witam!
Problem polega na tym że gdy włączam Kamerę to pojawia się napis Operacja nie powiodła się
I kamera nie chce się włączyć. :(
Nie wiem co z tym zrobić próbowałem w ustawieniach i wszystko.
Wcześniej miałem ten sam problem jednak był angielski soft i jakoś w ustawieniach udało mi się to przestawić teraz się nie da.
Teraz robiłem tak samo i nic. Nie wiem co grane. Czy telefon się rozpada czy jak??
Nie wiem czy to jest wina softu lecz może da się to jakoś przestawić.
Proszę o Pomoc.
_________________
DJ DZOINT
^
 
 
     
AdSense


EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-10-04, 15:43   

djdzoint, Zacząłbym od sprawdzenia taśmy. Taka czesc łącząca obie części telefonu. Potrzebujesz niestety do tego innej na 100% sprawnej.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
djdzoint 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6101
Operator: Orange
Dołączyła: 04 Paź 2007
Posty: 2
Wysłany: 2007-10-04, 22:05   

heh właśnie w servisie zmieniali mi obudowę i to może być też to dzięki sprawdze :)
_________________
DJ DZOINT
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2007-10-06, 20:00   

djdzoint napisał/a:
Wcześniej miałem ten sam problem jednak był angielski soft i jakoś w ustawieniach udało mi się to przestawić teraz się nie da.
jestem ciekaw w jakich ustawieniach ? bo zadnych takich nie ma ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
matooskii 
Nowicjusz


Telefon: nokia 6101
Operator: Orange
Wiek: 21
Dołączył: 09 Gru 2007
Posty: 1
Skąd: namysłów
Wysłany: 2007-12-09, 21:27   

witajcie!

mam problem z kamera w nokia 6101 gdy wlaczam ja to wyskakuje mi: OPERACJA NIE POWIODŁA SIĘ .nie wiem co z tym zrobic

PROSZE O POMOC! :smile:
_________________
matooskii
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-12-10, 01:32   

matooskii, a przeczytales co wyzej jest napisane!? TASMA!
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52