PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problem z nokia 3650


Problem z nokia 3650

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Problem z nokia 3650
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
nosi 
Nowicjusz



Telefon: 7600
Operator: Plus
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 36
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 2006-08-16, 22:23   Problem z nokia 3650

Witam
Jestem posiadaczem N3650, i pewnego dnia rozladowala mi sie bateria. Podlaczylem ja do ladowarki, ale juz sie nie ladowala, a gdy ja wlaczylem to pojawil sie bialy ekran, klawiatura zapalila sie na oklo 3s i zgasla. Nic nie wyswietla, jedynie czasam jakies drobne paseczki mignal i tyle. W serwisie mowili , ze to nie jest wina softu, ale nie wiedza czego, heh tez fachowcy :D No wiec licze na was :)
Pozdrawiam Dawid :D
^
 
     
AdSense


bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-08-17, 00:03   

a ja bym właśnie zaczął od softu
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Nitro 
Nowicjusz



Telefon: N-Gage CLS
Operator: Plus
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Sie 2005
Posty: 40
Wysłany: 2006-08-18, 15:23   

Tiaa, w platformie WD2 najczęstszą przyczyną awarii jest soft.
^
 
     
nosi 
Nowicjusz



Telefon: 7600
Operator: Plus
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 36
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 2006-08-18, 16:44   

Zanieslem ja do serwisu , wgrafi soft i kicha to samo. pomozcie!!
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-08-19, 21:12   

w tej nokijce nie ma bezpiecznika??? To wyjasnialoby brak ladowania, a tak ogulnie to standardowo kapanie i grzanie.
^
 
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-08-20, 12:23   

a spróbuj naładować w jakimś innym źródle zasilania baterię i włóż do telefonu i zobacz czy odpali
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
nosi 
Nowicjusz



Telefon: 7600
Operator: Plus
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 36
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 2006-08-21, 10:19   

wkladalem juz naladowana baterie i zero roznicy. :(
^
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-08-21, 10:29   

No to trzeba będzie wygrzać
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
nosi 
Nowicjusz



Telefon: 7600
Operator: Plus
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 36
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 2006-08-21, 11:29   

ALE JAK? JA SIE NA TYM NIE ZNAM :( MOZE KTOS SIE PODEJMIE TEGO??
^
 
     
leonar 
Starszy Użytkownik
Only Blue



Telefon: 6630
Operator: Orange
Pomógł: 4 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Lut 2005
Posty: 234
Skąd: Ruda Śląska
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-08-21, 11:35   

nosi, jak masz piekarnik? to wygrzejesz bez problemu lub suszarka KenWooD 150W;) musisz odczepić aparat od plyty telefonu i wsadic do piekarnika nastawionego na 300-275 stopni kilka minut i wygrzana. Tylko nie wiem czy aparat można odłączyć od 3660(nie testuje bo mi jest za cenna) a jak suszarką to podobnie na maxa ustawiasz i grzejesz ok 15 min i moze pomoże a potem idz do jakiegoś dobrego serwisu.
nosi napisał/a:
ALE JAK? JA SIE NA TYM NIE ZNAM MOZE KTOS SIE PODEJMIE TEGO??

Może powiesz koło jakiego wiekszego miasta mieszkasz albo daj ogłoszenie na bazarze( jeśli takowe można dać)

[ Komentarz dodany przez: Domi: 2006-08-23, 01:06 ]
w piekarniku to Ty sobie ciasto upiecz! i nie pisz ludziom zeby grzali w ten sposob telefony! tylko HA lub opalarka
_________________
Halemba Member
^
 
 
     
nosi 
Nowicjusz



Telefon: 7600
Operator: Plus
Dołączył: 01 Lut 2005
Posty: 36
Skąd: Kraśnik
Wysłany: 2006-08-21, 16:07   

heh ktorche starch, wolalbym komus dac. mieszkam kolo lublina.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Problem z softem do LG l5 E610 Linksiq LG 5 2015-07-02, 10:54
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39
Brak nowych postów Recovering from your hair loss problem Ninabeauty Nokia 0 2016-05-13, 06:52