PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Problemy z Chinczykiem


Problemy z Chinczykiem

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Problemy z Chinczykiem
Przesunięty przez: Domi
2006-12-17, 14:04
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Mar_Gaj12 
Użytkownik


Telefon: Nokia N8
Operator: Orange
Wiek: 32
Dołączył: 17 Cze 2006
Posty: 102
Skąd: Warka
Wysłany: 2006-07-13, 16:39   Problemy z Chinczykiem

Siemka mam nowego Chinczyka z gwaranjca i prubuje niem z flashowac Nokie 3510i. Mam flasha i pliki Fia. Ale wchodzac do programu Nokia DCT4 FLASCHER lub jakiegis innego pojawia mi sie komunikat ,,BOX NOT FOUND"! Zgodnosc jest ok. USB jest równierz dobre. Prosze o pomoc
^
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-07-13, 16:56   

Mar_Gaj12, a chinczyk nie jest przypadkiem na lpt?
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-07-13, 17:23   

tak, a z portu USB ciagnie tylko zasialnie (5V)

proponuje zainstalwoac UserPort
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Mar_Gaj12 
Użytkownik


Telefon: Nokia N8
Operator: Orange
Wiek: 32
Dołączył: 17 Cze 2006
Posty: 102
Skąd: Warka
Wysłany: 2006-07-14, 10:25   

Ok dzieki ale z kąd mam je wziąsc? Szuakłe w neci9e i nic nie ma. Jak mozesz to podaj mi jakiegos linak. Dzieki
^
 
 
     
naresh 
Wie co mówi



Telefon: N 6020
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 378
Skąd: z nienacka
Wysłany: 2006-07-14, 11:18   

Cos mi sie wydaje ze nawet nie szukales :| wystarczy w google wpisac userport i na 100% nawet na druga strone wynikow nie bedziesz musial wchodzi
_________________
wyłączcie [ you ]... to jest żenujące -_-
^
 
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 31
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-07-14, 18:32   

w poratlu Pasji zreszta pownien byc (bodajrze nokia > programy)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-07-16, 23:31   

http://MJ.PasjaGSM.pl

masz w donwload pack wszytkich ocxow, dll'oiw i innych bibliotek.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-08-19, 21:21   

mam nadzieje ze wiesz ze do chinoli potrzebujesz specjalne flashe

mod edit:
temat z przed ponad miesiaca, nie odkopuj
Ostatnio zmieniony przez naresh 2006-08-21, 22:16, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów K810i - problemy po wgraniu dodatków xkamilx05 Sony Ericsson 5 2010-01-15, 19:59
Brak nowych postów SPV m3000 problemy kuba4485 Inni Producenci 0 2010-01-31, 21:42
Brak nowych postów N95- Poważne problemy przy odzyskaniu... b4ndzior BB5 4 2010-10-25, 10:26
Brak nowych postów Świeżo Kupiona Nokia i od razu proble... abduls BB5 4 2011-03-04, 21:22
Brak nowych postów Poważne problemy z nokią 6280 NokiaOwner25 BB5 2 2011-03-12, 13:39