PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Pytanie o kabel usb do 6600


Pytanie o kabel usb do 6600

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » Pytanie o kabel usb do 6600
Przesunięty przez: bubek3
2006-06-06, 22:52
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Wladimir 
Starszy Użytkownik
Władza dla ludu ...



Telefon: 6600 +3330
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 20 Sie 2005
Posty: 176
Skąd: Ze wschodu
Wysłany: 2005-12-16, 10:36   Pytanie o kabel usb do 6600

Mam pytanie:
Wyczytałem na forum ze kable usb nie działają w 6600 (nie wykrywa telefonu)

Moje pytanie jest następujące: To jak się np. zmienia softa w 6600 (jeżeli wogóle sie zmienia) Chodzi mi konkretnie o czyszczenie telefonu z wszystkiego tak aby uzyskać czysty system bez śmieci.
Na telefonie sie nie znam bo nigdy go w ręce nie miałem ale chciałbym sie dowiedzieć bo zamierzam sobie taki kupić.
_________________
"Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi."

Gość jeśli nam pomożesz to sądzę że ten cel który sobie zdeklarowaliśmy uda nam się wspólnymi siłami osiągnąć... To jak towarzyszu? Pomożecie?...
^
 
 
 
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2005-12-16, 20:54   

A owszem zmienia się tak jak w każdej Noki bo pady do zmiany softu są pod baterią (jak prawie w każdej Nokii).Tylko trzeba mieć boxa i odpowiedni kabelek. Żeby mieć czysty telefon robi się full factory i format user area.
^
 
 
tomas 
Nowicjusz


Telefon: 6600
Operator: Plus
Dołączył: 17 Cze 2005
Posty: 5
Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2005-12-17, 18:15   

Albo mozna tez tak z poziomu aparatu :
"*" + "3" + "zielona słuchawka" i POWER.
Przytrzymaj te klawisze póki nie zobaczysz "Formatting..."

Ale wtedy jest czyszczone doslownie wszystko z telefony zostaje czysciutki Symbian tracimy tez ksiazke i sms w telefonie na karcie zostalje wszystko
^
 
 
camel 25 
Nowicjusz


Telefon: se c902
Operator: Era
Wiek: 37
Dołączył: 02 Kwi 2006
Posty: 5
Skąd: białystok
Wysłany: 2006-04-02, 21:06   

sposób opisany powyżej dotyczy tylko nokii 6600. przedstawię inny sposób , który działa na wszystkich fonach z symbianem (również na nokii 6600) trzeba wyjąć kartę sim oraz kartę pamięci i wpisać kod *#7370# telefon zapyta nas czy ma przywrócic fabryczne ustawienia telefonu, zatwierdzamy aby proces ruszył.Po zatwierdzeniu telefon wyłacza się i włącza samoczynnie i jest "czysty" ten sposób jest znacznie szybszy od opisanego powyżej, wybór pozostawiam uzytkownikowi
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Pytanie o program Kaspersky Lab Misiork Sieci Komórkowe 3 2014-08-20, 12:10
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20
Brak nowych postów Pytanie o TomTom Bandit Proximo Hardware 0 2015-05-11, 13:30
Brak nowych postów Pytanie o tablet Lenovo Proximo Inne 1 2015-05-14, 15:54
Brak nowych postów Pytanie o słuchawki Misiork Co wybrać? 4 2015-08-12, 14:50